2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چند وقت یکبار میاد خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 86 پست

هر دو سه ماه يكبار مياد البته من ماهي يكبار دعوت ميكنم بهونه مياره نمياد 

من خودم هر دو هفته يا ده روز يكبار همراه شوهرم  ميرم خبرشو ميگيرم، دو تا خيابون اونورتر ميشينن بهمون نزديكن شوهرم هر دو روز يكبار تنها ميره بهشون سر ميزنه 

چجوری رو ندم؟ میشه بگی چیکار کنم؟

مثلا وقتی میاد کلی تحویلش بگیری غذاهای مختلف و... عادی باش ههمونجوری که اون با تو بوده

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار ی بهونه بیار   مثلا جایی دعوتیم  نیستیم  کار دارم و...

عزیزم من واقعا نیستم هم دارم دکترا میگیرم هم جدیدا سر کار میرم با این وجود نمی‌فهمه و باز میاد

ببین مادر شوهر و خانواده شوهر منم همینجوری بودند تا دو سه سال واقعاً هر مناسبتی می‌شد هر چیزی می‌شد ...

فروخت چیه

به دقیقا تقصیر شوهرمه که اینا انقدر وقیحن

چطور شوهرتو کشیدی سمت خودت خواهر؟؟

من چی بگم گلم که مادرشوهر حتی نذاشت یک بار برای خرید قبل عروسی با شوهرم تنها برم یه روز قرار بود برا ...

ن خوشبختانه برای عروسی من جرات نکردن خیلی دخالت بکنن چون شوهرم داشت خیلیاشو از جیب خودش خرج می‌کرد مثلاً تا دقیقه ۹۰ تلاش می‌کردن شوهرمو راضی بکنن که ماشین لازم نیست اجاره بکنه ماشین خودشونو برای عروسیم گل بزنن ولی شوهر من به حرفشون گوش نداد گفت خودم دارم پولشو میدم برام ۱۰ سال پیش بنز اجاره کرد یعنی فقط می‌خواستم ببینی چقدر داشتن اینا حرص می‌خوردن وقتی من سوار اون ماشین شده بودم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
فروخت چیه به دقیقا تقصیر شوهرمه که اینا انقدر وقیحن چطور شوهرتو کشیدی سمت خودت خواهر؟؟

من دارم هم خونه تکونی می‌کنم هم با ویس تایپ می‌کنم یه سری چیزا رو پیش فرض خود گوشی می‌نویسه عشقم اومدم بنویسم فروغ فروخت نوشته شد

والا آخرش دیگه زدم به سیم آخر قربونت برم به شوهرم گفتم واقعاً دیگه توانایی ندارم با خانوادت بجنگم احساس می‌کنم هیچ جونی توی وجودم نمونده با اینکه خیلی دوست دارم ولی نمی‌خوام دیوونه بشم دلم نمی‌خواد جلوی چشم مادرم بشم آینه دق روانی بشم کارم بکشه به تیمارستان ازت طلاق می‌گیرم دیگه شوهرمم دید نه خیلی واقعاً جدیه من واقعاً دیگه زدم به سیم آخر نمی‌تونم تحمل بکنم یک بار این دندون لقو کشید انداخت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ن خوشبختانه برای عروسی من جرات نکردن خیلی دخالت بکنن چون شوهرم داشت خیلیاشو از جیب خودش خرج می‌کرد م ...

باز شما خوبه شوهرت پول داشته شوهر من انقد بی عرضه بود پولاشو میداد مادرش نگه داره حتی توی محضر گفت مامان از پولام بده تا خرج محضر رو بدم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزم من واقعا نیستم هم دارم دکترا میگیرم هم جدیدا سر کار میرم با این وجود نمی‌فهمه و باز میاد

پس درست پذیرایی نکن اخم و تخم کن بگو خسته ام . میاد چیکار میاد یاد اوری رفتار خوبشو حرفاشو ببینی    مث مادرشوهرمن من اصلا بهش محل نمیذارم انقد بدی کرد تا تنفرشد حالام یادم نمیره

مگه چند سالگی جدا شده؟ میگن تا پنج سالگی هفتاد درصد شخصیت شکل گرفته

کلا شوهر من و برادرشوهرم متفاوت با اینا هستن

چون هم درس خوندن و هم به اقتضای محیط کارشون با آدمای درستی رفت و آمد کردن و فهمیدن نباید مثل خانوادشون باشن عزیزم

۱۶ سالگی جدا شده

من دارم هم خونه تکونی می‌کنم هم با ویس تایپ می‌کنم یه سری چیزا رو پیش فرض خود گوشی می‌نویسه عشقم اوم ...

خسته نباشید خواهر

اقدام کرده بودی واسه طلاق یا قهر رفته بودی؟

منم قهر رفتم اقدام کردم به طلاق بااینکه بچه دارم

شوهرم خواست طلاقم بده ولی راضی نشد از خانواده ش بگذره

تازه ما تو یه حیاطیم

باز شما خوبه شوهرت پول داشته شوهر من انقد بی عرضه بود پولاشو میداد مادرش نگه داره حتی توی محضر گفت م ...

ن من شکر خدا حقوق شوهرم خوبه و اینکه خیلی هم کاریه به خاطر همین هر چیزی رو که اونا برام نمی‌خریدن یا می‌گفتن گرونه و فلان و اینا شوهرم خودش برام می‌گرفت که من واقعاً چشمم دنبال چیزی نمونه

خسته نباشید خواهر اقدام کرده بودی واسه طلاق یا قهر رفته بودی؟ منم قهر رفتم اقدام کردم به طلاق ب ...

بببین شما اشتباهات این بوده که از اول رفتی با مادر شوهر توی حیاط زندگی کردی من این کارو نکردم من اومدم خونه مستاجری بعد من بچه‌ام نداشتم اقدام به طلاقم نکردم فقط رفتم خونه مادرم و مادرم زنگ زد بهش اومد اونجا و پدرم بهش گفتش که فردا میرم دادخواست طلاق دخترمو می‌نویسم این واقعاً زندگی دیگه نمی‌شه بعد شوهرم دید دیگه خیلی قضیه جدی شده اومد واقعاً کارو یکسره کرد ولی واقعا وقتی بچه داری نمیشه برای قهر و طلاق بری چون اگر جدا بشی واقعاً سرنوشت بچه نابود میشه