2777
2789
عنوان

نماز شب

166 بازدید | 13 پست

خانوما من تقریبا دوماهه دارم هرشب نماز شب میخونم عادت کردم به این نیت هم میخونم که خدا به دلم ارامش بده و بهم صبر بر مشکل زندگیم بره میتونین تاپیکای قبلم بخونین(من چند ساله متوجه زن صیغه ای شوهرم شدم،و دارم بالاجبار زندگیم میکنم چون نمتونم طلاق بگیرم )و این نماز شب رو دارم میخونم که اروم بشم و فراموش کنم و مهر ومحبت به زندگیم برگرده و شوهرم هدایت بشه و من فراموش کنم و زندگی کنم به خدا هم گفتم تا اخر عمرمبتونم حتما  و هرشب نماز شب رو میخونم

حالا حرفم اینه اینهمه از معجزات نماز شب مبگن پس چرا من هیچ جوره حسش نمیکنم و حالم هنوز خرابه ،تو رو خدا یه چی بگین دلم اروم بشه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که فکر میکنی حالت خوب نشده خودش جوابه نمازات جواب میده، یه وقتایی خدا انقدر فشارو‌زیاد میکنه که آدمی هیچ وقت فکرشم نمیکردی بتونی باشی ازت بیرون بیاد یه آدمی که خوابشم نمیدیدی

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

تاپیک هام رو بخون بعد بیا ی راهکار طلایی بهت بدم

چی میگی خانوم من دنبال سحر و جادو نیستم با این قضیه میخام کنار بیام چون شوهرم هیچ جوره اونو ول نمیکنه منم میخام زندگی کنم پس این راهکارو نده

نماز شب خیلی خوبه ببین اگه میتوتی در کنارش چله حق شناسم بگیر 

ایشالله مشکلاتت حلشه 

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

عزیزم یه کار میگم انجام بده حتما جواب میگیری ذکر یونسیه بگو و

شروع کن رو عزت نفست کار کن تو یوتیوب المیرا ایرانی سرچ کن ویدیوهاشو‌ استفاده کن  خودشناسی کار کن 

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

انگاری بعضی از ادمها از جمله خود من هرچی دعا کنند نمیشه ک نمیشه!!

منم مثل شما ی مدت نماز شب خوندم، انواع و اقسام نذرونیازها ، دعاها، نمازها و... رو انجام دادم ولی نشد ک نشد