2777
2789
عنوان

عیددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بسلامتی خوشبحالت فارق شدی من اخرای بارداریمم بعد عید زایمانمه😍😍😍

فداتشم طبیعی؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

امسال برای دخترم با اکسل یه برنامه ریزی کردم بزنه به دیوارش و یه کارایی براش مشخص کردم انجام بده تو عید و در نهایت یه جایزه خوب داره... اگه این کارو نمیکردم کل این بیست روزو با تبلت بازی میکرد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم ایشالله بسلامتی 😍😍😍😍

سلامت باشید.. زایمانت کی هست.. من خرداد بودم ولی واقعا دید و بازدید سختم بود دیگه خونه هیچ کس نرفتم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چه کار خوبی کردی واقعا😃خوشم اومد❤️

❤️❤️❤️ خودشم خیلی استقبال کرده