2777
2789

من جدیدا اینستا نصب کردم برا همین زیاد بلدش نیستم اومدم اینجا بپرسم. 

دوستان اگه اعلانهای اینستاگرام رو خاموش کنی بعدش چجوری میفهمی برات پیام یا درخواست برا پیجت اومده؟ 

یا مثلا یکی از اینایی که فالو داری چجوری میفهمی که الان لایو گذاشته؟ 

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تو خوده برنامه دیگه، منم اعلانام بستس

یعنی وقتی میری تو برنامه میاد برات؟ 

من چون همسرم قبول نمیکنه اینستا داشته باشم حالا یواشکی رفتم نصب کردم برا همین اعلانها رو بستم نمیخوام یوقت تو پرده بالا گوشی چیزی بیاد اون بفهمه. 

خب عزیزم میدونی حلقه کامل فیلم چیه؟  

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
یعنی وقتی میری تو برنامه میاد برات؟  من چون همسرم قبول نمیکنه اینستا داشته باشم حالا یواشکی رف ...

اره عزیزم اعلان هارو ببندی فقط وقتی بری تو برنامه میفهمی 

حلقه فیلم ینی ریلز و ریلز هم ینی ویدیو تو اینستا ک میبینی 

ببین وقتی وارد اینستا میشی  یه علامت  قلب  گوشه سمت راست هست   اونجا  اگهکسی پستت رو لایک کنه   یا  ریپلای بزنه  یا بخواد فالوت کنه  اونجا نمایش داده میشه     کسی هم بخواد لایو بزاره  همون بالای صفحه اونجایی که استوریو باز میکنی معلومه که طرف داره لایو میذاره

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
اینستارو ک باز میکنی خودش توی صفحه بهت نشون میده ک کسی فالوت کرده یا پیام داری یا هرچی

اها ممنون. عزیزم میدونی حلقه فیلم و یادداشت وداستان ها یعنی چی؟ 

فقط در صورتی میفهمی که داخل برنامه باشی 

یعنی برام تو برنامه برام میاد همشون؟ 

اره عزیزم اعلان هارو ببندی فقط وقتی بری تو برنامه میفهمی  حلقه فیلم ینی ریلز و ریلز هم ینی وید ...

اها ممنون بابت راهنماییتون😘❤

اونوقت یادداشت وداستان ها چیه تو تنظیمات دیدم؟ 

ببین وقتی وارد اینستا میشی  یه علامت  قلب  گوشه سمت راست هست   اونجا  اگهکس ...

اها ممنون متوجه شدم🙏🏻😘

اها ممنون بابت راهنماییتون😘❤ اونوقت یادداشت وداستان ها چیه تو تنظیمات دیدم؟ 

داستان همون استوریه

یاد داشت هم اگ بزاری فالورات میتونن ببینن ب مدت 24ساعت میمونه 

داستان هم همینطور 

هرچی بزاری فالورات میتونن ببینن

داستان همون استوریه یاد داشت هم اگ بزاری فالورات میتونن ببینن ب مدت 24ساعت میمونه  داستان هم ...

مرسی عزیزم🙏🏻 خب اونوقت اگه اعلانهاشون رو خاموش کنم وقتی میرم تو خود اینستا میتونم ببینم دیگه؟