2777
2789
عنوان

برا عید هیچ چیز نخریدم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 40 پست

عزیزم این همه جمعیت ک میان بیرون همه ک خرید نمیکنن اکثرا برای دیدن میان.منم هنوز چیزی نخریدم.شما هم برو بیرون دم عیده حال و هوات عوض بشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اشکال نداره عزیزم ناراحت نباش همینطور برو دور بزن حالت عوض شه انشالله  سال جدید پراز روزی باشه ...

خدا لعنتشون کنه دم عیده دو ماه و حقوق دادن نه عیدی 

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این همه جمعیت ک میان بیرون همه ک خرید نمیکنن اکثرا برای دیدن میان.منم هنوز چیزی نخریدم.شما هم ...

هم خودم دلم نمیخاد برم چون بشدت دلم میگیره همم شوهرم میگه پول نداریم برای چی بریم بیرون

الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم خدا بهتون صبر بده دلم واسه اون طفل معصومم آتیش گرفت الهی از این به بعد تو ...

ممنون از لطفت خدا کنه صد ساله بشی 

آره پسرش میومد گوشی هامونو می‌گرفت می‌گفت زنگ بزن مامانم.

ببخشید شمارو ناراحت کردم

شما حرف خوب بزن از مردن نگو هیچوقت اون الفاظ رو استفاده نکن خواهش میکنم ازت🙏

[QUOTE=331488250]ممنون از لطفت خدا کنه صد ساله بشی  آره پسرش میومد گوشی هامونو می‌گرفت می‌گفت زنگ بزن مامانم. ...[/QUO الهی خدا بهتون صبر بده😔

درک میکنم گلم همه مثل همیم ولی چه میشه کرد باید باهاش کنار بیایم دیگه همین بیرون هم نریم که دق میکنی ...

آره خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه 

منم همینطور ... با اینکه از لحاظ مالی هم مشکلی نیست ولی اصن دست و دلم ب خرید نمیره لباسا هم مسخره شد ...

خب مشکل مالی نداری برو بخر با یه دوست یا با یه فرد خانواده برو کلی خوش میگذره روحیتم عوض میشه

خب مشکل مالی نداری برو بخر با یه دوست یا با یه فرد خانواده برو کلی خوش میگذره روحیتم عوض میشه

هیچی ب دلم نمیشینه مانتوها خیلی کوتاه و بد شدن ، چند دست هم لباس دارم که نو هستن تاحالا نپوشیدم ، بعدم چون عید رفت آمد نداریم بنظرم فقط خرج الکیه از الان بخرم بمونه تو کمد بعدا دلمو میزنه ، بعد عید یا اوایل تابستون دوست دارم برم خرید 😅