2777
2789
عنوان

کالابرگ فجرانه

6797 بازدید | 18 پست

بچه ها امروز رفتم بگیرم کالابرگ رو این سری فرق می‌کنه مثل قبلی نیست این سری مثلاً سه نفره که 660هزار تومانه 

توهم باید 660هزار تومان تو حسابت باشه جمعا میشه یه میلیون و دویست و هشتاد که باید خرید کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای جدی به خدا نمیدونستم

آره البته به من یه دوتا سگ حمله مردن پاچم گرفتن و بی احترامی فوحشم دادن و منی که محترم حرف میزدم بهشون از گل عزیزم کمتر نگفتم منو تعلیغ کرد بعدم گفت یارانه جزو تاپیکهای سیاسیه 😂😂😂

آره البته به من یه دوتا سگ حمله مردن پاچم گرفتن و بی احترامی فوحشم دادن و منی که محترم حرف میزدم بهش ...

چی بگم والا آدم میمونه دیگه چیا بزاره یارانه و سیاسی عجب چی بگم والا ممنونم خواهر که اطلاع دادین

چی بگم والا آدم میمونه دیگه چیا بزاره یارانه و سیاسی عجب چی بگم والا ممنونم خواهر که اطلاع دادین

قربونت گلم اینجا فقط باید راجب قیمه قورمه حرفی بزنی همونم یه چند تا سگ نپرن بهت شانس آوردی والا😏

گفتم آقا فقط میخوام با همون پول فجرانه خرج کنم گفت نمیشه مثل سری قبل نیست باید به همون مقداری که وار ...

هرکی یه چیزی میگه ما دو جا رفتیم یکیشون گفت باید ۸۰۰هم بخری ولی دومی گفت همون ۲۲۰ رو فقط میتونی بخری لازم نیست پول بیشتری پرداخت کنی