2777
2789
عنوان

راه حل بدین بهم

160 بازدید | 7 پست

سلام مامانا پسرم یک سال و یک ماهشه شبا خیلی اذیت میکنه هر یک ساعتی برای شیر بیدار میشه یکم میخوره باز میخوابه گفتم بهش شب یه وعده شیر خشک بدم شاید سنگین بشه بخوابه اصلا نخورد گفتم شیر ماجان بهش بدم با شیشه بازم نخورد اصلا شیری بجز شیر خودمو نمیخوره میخام از شیر شب بگیرمش نمیدونم چیکار کنم دیگه 

شیر شبو ازش بگیر 

هم برا دندوناش خوب نیست هم راحت تر میخوابه

شبا سیرش کن صبح بیدار شد خودتم بیدار شو بهش صبحونه بده بچه گرسنه میشه

شب بیدار میشه بهش آب بده چون تشنش میشه

سختی داره یه چند شب ولی می ارزه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
شیر شبو ازش بگیر  هم برا دندوناش خوب نیست هم راحت تر میخوابه شبا سیرش کن صبح بیدار شد خودتم ب ...

چجوری از شیر بگیرمش ؟ چون بیدار میشه فقط شیر میخاد حتی پستونک قبول نمیکنه اون لحظه دو قطره میخوره باز می‌خوابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری از شیر بگیرمش ؟ چون بیدار میشه فقط شیر میخاد حتی پستونک قبول نمیکنه اون لحظه دو قطره میخوره با ...

بهش آب بده ببین میخوره؟

چون مکیدن فقط عادته براشون و بهشون آرامش میده

مطالب زیادی در مورد از شیر گرفتن هست بخون کمک کننده س

بهش آب بده ببین میخوره؟ چون مکیدن فقط عادته براشون و بهشون آرامش میده مطالب زیادی در مورد از شیر گ ...

بخدا شاید باورت نشه این پسر من من کچل کرده آب با لیوان یکم میخوره ولی با شیشه بیشتر بخوام بهش بدم باید شیرینش کنم تا بخوره آب خالی نمیخوره 

بخدا شاید باورت نشه این پسر من من کچل کرده آب با لیوان یکم میخوره ولی با شیشه بیشتر بخوام بهش بدم با ...

اشکال نداره شب یکم شیرین کن بده بخوره که دیگه شب ولت کنه 

دختر من شبا هم یسرهههههه دهنش بود مثل پستونک میمکید من یه طرف بدنم خشک میشد تا صبح ولم نمیکرد خیلی اذیت شدم

اشکال نداره شب یکم شیرین کن بده بخوره که دیگه شب ولت کنه  دختر من شبا هم یسرهههههه دهنش بود مث ...

وای منم همینم بخدا تا میخوام بخوابم گریه میکنه که شیر بخوره حاضرم سه چهار ساعت بخوابم ولی همونو راحت بخابم ده بار بیدار نشم

وای منم همینم بخدا تا میخوام بخوابم گریه میکنه که شیر بخوره حاضرم سه چهار ساعت بخوابم ولی همونو راحت ...

حتما اینکارو بکن 

مطلب بخون امتحان کن ببین کدومش تاثیر میذاره

دختر من دوتا دندون جلوش پوسید بخاطر همین شیر شب