2777
2789

معمولا کفش چندسانتی میپوشید؟

میخوام کفش مجلسی بگیرم نمیدونم چند سانتی بگیرم. میخوام بدونم اکثریت خانما چند سانتی میپوشن که منم حدودا همون اندازه بگیرم

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کفش پاشنه بلد نمیپوشم تخت شیک و مجلسی مبپوشم قدم ۱۷۰_۱۷۱ هس بپوشم میخورم به لوسترا😐😂

من ۱۷۵ام🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من کفش پاشنه بلد نمیپوشم تخت شیک و مجلسی مبپوشم قدم ۱۷۰_۱۷۱ هس بپوشم میخورم به لوسترا😐😂

عزیزم😂❤️

من حدودا ۱۶۵ هستم

پس ۷ سانتی فکر کنم مناسبم باشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
من ۵ سانتی  همونم همسرم غر میزنه میگه قدت خیلی می‌ره بالا ولی دیگه برا مجلس یا مهمونی می‌پوشم ...

قدتون چنده عزیزم؟

منم همون ۵ یا ۷ سانتی فکر کنم بگیرم راحت تر باشم

من ۷سانتی میپوشم البته قدم کوتاهه برا همون😁

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

من فقط عروسیا میپوشم پاشنه خیلی بلندم نمیپوشم دوست دارم قشنگ راه برم 

بیرونم ۴ سالی هست اصلا نمیپوشم قبلنا دائم میپوشیدم و همیشه کمردرد داشتم سالی یکی دوبار هم که میپوشم نامزدم غر میزنه که اذیت میشی باز

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
ماشالا😂❤️ شما چندسانتی میپوشی؟

تخخخخت به قول دوستمون میخورم به لوسترا 😁شوهرم هم ۱۸۷بدم میاد ازش بلند تر باشم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴