2777
2789

ی خانمه دیدم همین جا شوهرش بهش خیانت ج.ن.س.ی کرده بود با وجود اینک زنش حاملههه بوووود بعد توجیحشم میکرد ک اره مقصر من بودم چون حامله بودم حق داشته خیانت کنه😐با این وجود شوهرش درخواست طلاق داده بود بعد میخواست شوهرشو برگردونه التماسش میکرده 

واقعا این همه حقارت تا کی؟ چرا خودشونو انقدر بی ارزش میکنن ؟ 

حالا من تاپیک زده بودم یکی ک ب شوهرم درخواست دوستی با رفیق دوست دخترش داده بود متاهله رو چطور سرکوبش کنم ک از این غلطا نکنه به خانم برخورده بود 😂 ک چرا میخوای اینکارو کنی 

متاسفم واسه همچین همجنسایی ک ما داریم ... 

حق میگی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالت بهم نخوره تو حای اونا نیستی

آدم پای رفتنش قطع میشه

دلش میمونه پیش اون مرد

نمیخواد ترکش کنه

دلش هزار تیکه میشه

با وجود اینکه میدونه داره اشتباه میکنه 

ولی نمیتونه از مردش دست بکشه

راحت هم نیست درد خیانت

زخمی که خیانت میزنه رو

ساتور نمیتونه بزنه

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕

خیانت برای هیچکس خوشایند نیست 

شاید مجبورن تحمل کنن...

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

🤣😂😂اره ما هم نمونش داریم تو فامیل

شوهرش قایمکی زن گرفت بچه دار. شد ..بچه رو جای مهریه داد ب زنه ...زن اولم الان گل بلبل با هم زندگی میکنن

میگیم بهش ک چرا جدا نمیشی میگه اشتباه کرده شوهرم الان ب زندگی برگشته  ...

فکن شوهرت رفته زن گرفته ازشم بچه داشته🤣

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

منم همینطور بابام چندین بار به مامانم خیانت کرده اما مامانم طلاق نگرفته همیشه ارزو میکردم طلاق بگیرن منم راحت شم از دست این همه دعوا و فحش کشی همچنین چند وقت پیش شوهر خالم با زن همسایشون به خالم خیانت کرد خالم بخشید دلیلش هم این بود که جایی برای رفتن ندارم متاسفم