2777
2789
عنوان

اونایی که اسمشون رو تو شناسنامه عوض کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکی دختر داییم اسمش زینب بود گذاشت یگانه

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

منم دارم اسمم رو عوض، میکنم نمیخواد اول بری ثبت احوال معطل بشی برو توسایت ثبت احوال بعد بزن تغییر نام فرمش رو پرکن دوهفته طول میکشه جوابش بیاد دوباره میری توسایت میبینی قبول کردند یا نه

اون که همیشه باهاته پاهاته

دوست داداشم اسمش، محمد بود قبول نکرده بودند بعد رفته بود گفته بود من عذاب وجدان دارم اسم امام های عزیز رومه من لیاقت همچین اسمی ندارم قبول کرده بودند گذاشت مهران

اون که همیشه باهاته پاهاته

هفته پیش آرایشگاه بودم دوتا دختر کم سن یکیشون دهه ۸۰ بود اون یکی دهه ۷۰. داشتیم راجع به اسم ها صحبت میکردیم یکیشون گفت من که اسمم فاطمه نیست تو شناسنامم طاهره اس اما فاطمه بهم میاد همه بهم میگن فاطمه. باورم نشد طفلک با شوخی ناراحتیاشو گفت. میگه مامانم اسم خودش مهتابه اسم منو گذاشته طاهره. اون یکی دختر دهه ۸۰ که گفت من که اسمم زکیه اس چی اما به همه میگم سما انقد دلم سوخت‌. میگم کاش پدرمادرا یکم دقت کنن تو اسم گذاشتن اونم تو این نسل. انقدم خوشگل بودن