2777
2789
عنوان

کادوی جشن تکلیف چی بدم؟

624 بازدید | 19 پست
جمعه جشن تکلیف دعوتیم. تا ۵۰ تومن لطفا بگید چی بگیرم. خیلیییی فکر کردم به نتیجه نرسیدم. همممممه چی داره خودش. از لباس و کتاب و خنزر پنزر. موندم واقعا
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ادوکلن بچه گونه دوست دارم بدم. ولی میگم بوها خیلی سلیقه این. اگه خوششون نیار بی استفاده میمونه
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه خودمم از ظرف دادن متنفرم خودم واسه جشن تکلیفم ۶تا کاسه هم گیرم اومد خیلی حرص خوردم خخخخخخ
شال و روسری خیلی معمولی. نسبت نزدیک باشون نداریم ولی خیلی دعوتمون کردن خونه شون. روم نمیشه یه جیز معمولی ببرم
البته بازم فرق میکنن بزرگ بودن و کوچک بودنشون جنسشون از شش تومن هست تاااااااااااااااااااااااااااا ........
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .