2777
2789

مثلا برای مو و پوست چی استفاده میکنید برای شیو کردن لیزر می‌رید یا ی چیزای دیگه استفاده میکنید برای تیرگی ها چیکار میکنین 

بچها تاپیک قبلیم عکس گذاشتم ببینید خیلی بدردتون میخوره

این لیست کامل وسایل

همه ارزووووون مفت واقعا

اگ کسی خواست بگه

ب سراسر ایران ارسال میکنم

حیفه واقعا نووووو

همزن و وسایل کیک.. قالب و..

سرخکن

بخاری

تلوزیون۳۲اینج جی پلاس

چای ساز

قهوه ساز

عکس چندتاشو با قیمت گذاشتم.همه نو استفاده نکرده

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم روشن کننده درمالیف گرفتم واسه تیرگی ها 

استفاده ی مداومش تاثیرداره .قبل ازاین هیدرودرم میگرفتم اونم خوب بود

ضدآفتاب هانگلن.لک های پوست روتاحدزیادی محومیکنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

لیزر میرم عالیه 

شید ،میکرو،بن مژه  زدم اونم عالی بوده خیلی تغییر مثبتی داشتم 

بوتاکس و ژل هم میزنم اونم راضیم 

هر سال هم احیا و صافی انجام میدم که اونم عالیه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg