2777
2789

بچه ها من در حق خیلیا بدی کردم. باهاشون بد صحبت کردم دلشون رو شکستم. دارم سعی میکنم تک تکشون رو پیدا کنم حلالیت بگیرم. یه پسری هست یه مدت منو میخواست من خیلی اذیتش کردم خیلی دست به سرش کردم سرکارش گذاشتم و خلاصه دلشو شکستم. اونو هم پیدا کردم دیدم توی بیوش نوشته ازدواج کرده حالا نمیدونم ازدواج کرده یا هنوز توی رابطن فقط. ولی پیام ندادم. الان یعنی هیچوقت دیگه از اون حلالیت نگیرم؟  چون نمیخوام یه وقت رابطشون به مشکل بخوره. از طرفیم دوست داشتم به هرکسی بوده و نبوده پیام بدم 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچها تاپیک قبلیم عکس گذاشتم ببینید خیلی بدردتون میخوره

این لیست کامل وسایل

همه ارزووووون مفت واقعا

اگ کسی خواست بگه

ب سراسر ایران ارسال میکنم

حیفه واقعا نووووو

همزن و وسایل کیک.. قالب و..

سرخکن

بخاری

تلوزیون۳۲اینج جی پلاس

چای ساز

قهوه ساز

عکس چندتاشو با قیمت گذاشتم.همه نو استفاده نکرده

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اعتقاد ندارم ولی چرا رابطشون بهم بخوره؟

پیام بده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نیازی نیست مهم نیتت هست و خدا میدونه تو دلت چی میگذره الان چون ازدواج کرده درست نیست

ممنون عزیزم چشم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اونا اصلن تو رو یادشون نمیاد خودت کوچیک نکن.

قرار نیست اون یادش بیاد. من برای خودم اینکارو میکنم

ولی به این پیام نمیدم. اما بقیه برای خودم کردم