2777
2789
عنوان

نصیحت بیرون گود

396 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خاستم با شما صحبت  کنم اونا که وقتی با یه فرد افسرده روبرو میشن کسی که روحش، آسیب دیده هی فاز نصیحت برمیدارن به خودت برس ال کن بل کن بابا درکت را یه کم بالا ببر طرف داره به خودکشی فکر میکنه داغونه هی سرزنش، چرا کثیفی چرا اتاقت کثیفه آخه به تو چه اگه قصدت کمک هست بشین پا درد دلش، اگه نیست پس دردش را اضافه نکن هی سرزنش وای یه زن اینقذ کثیف اینقد شلخته خوب هرچی ام میگم طرف بیماره حال خودش نیست داری چی میگی باز حرف خودش را میزنه یه کم درک داشته باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک... لقشون 

عزیز دلم هرچی تو دلت هست بگو درد و بلات بخوره تو سرشون 

من فدات  

اصلا بهشون فکر نکن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

اینجوریم نمیشه که آخه،این میشه تایید کردن کاراش ،باید انگیزه بگیره دیگه،البته منظورم تمسخر کردن نیست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اینجوریم نمیشه که آخه،این میشه تایید کردن کاراش ،باید انگیزه بگیره دیگه،البته منظورم تمسخر کردن نیست

میشه  بجا قضاوت وسرزنش واینکه هی بکوبه تو سر طرف که یه زن چقد شلخته است روش بهتری استفاده کنه کسی که پاش، شکسته آیا سرزنش کردن داره که چرا راه نمیری پاشو راه برو تلقین نکن بخودت که پات شکسته واینا.. دل شکسته هم عین پا شکسته است طرف فقط نصیحت میکنه اصلا یه هزارم شرایط طرف را نمیتونه هضم کنه هی فاز نصیحت سرزنش میگیره چندبار هی تو صورت آدم میگه خوب آدمی که بیماره دست خودش نیست که 

سلام استاتر عزیز من تو تاپیکی که جاریش خیانت کرده بود نظرت را خوندم ازت خوشم اومد 

خیلی فهمیده و با کمالاتی .....

برا همین اومدم تاپیکت ببینم چند سالته و اگر دوست داشتی تو تاپیکا تگم‌کن یا من تگت میکنم نظر همو بدونیم 

درمورد افسردگی هم درست میگی اینجور مواقع درمانش فقط با دارو هست دارو بهت انرژی میده و مودت را میاره بالا تا بتونی به کارهای شخصی و خودت بیشتر برسی 

موفق باشی ابجی گلم 

دارو ضد افسردگی و تقویتی هردو مفیده  و لازم تو چنین شرایطی ...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
سلام استاتر عزیز من تو تاپیکی که جاریش خیانت کرده بود نظرت را خوندم ازت خوشم اومد  خیلی فهمیده ...

سلام عزیزم ممنون خوبی از خودت هست باشه گلم چشم رو خوب من 44 ساله هستم تجربه دارم