2777
2789
عنوان

میخوام جهیزیه بخرم

129 بازدید | 8 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من میخوام جهیزیه بخرم خیلی تحقیق کردم فقط همین وسایلی که لیست میکنم به دردم میخوره چون خونه ی پدرمم همینارو استفاده میکنیم حالا میخوام اگر زحمتی نیست راهنماییم کنید ایا این مارک هایی که میگم خوبن؟ یا شما تجربه ی متفاوتی دارید؟ اینجای داستان خیلی استرس دارم که نکنه جنس خوب نخرم🥲🥲 ممنونم

۱) جاروبرقی بوش سری ۸ فقط بین سری پرو و گلدش موندم کدوم بهتره؟
۲) چایساز سر هم روگن
۳) اتو نظری ندارم
۴) بخارشور کارچر
۵) خوردکن ۶ تیغه ای ۳ لیتری روگن
۶) اسنک ساز ۳ کاره گوسونیک
۷) هواپز نظری ندارم
۸ ماکروفر یا سولاردوم میخوام بشه توش پیتزا، لازانیا، کیک و غیره پخت طبق تحقیقم سولاردوم بهتره‌ولی قیمت گرفتم الجی ۲۶ تومنه یکم برام سنگینه ایا ماکروفر الجی یکم از این کارا رو نمیکنه؟
۹) اسپرسوساز دلونگی مدل ec685
۱۰) رنده برقی فیلیپس
۱۱) اب میوه گیری نظری ندارم

اب میوه گیر من دلونگی هست و راضی ام

اتو هم تفال عالیه

من ماکروفر دارم اما بیشتر برای گرم کردن غذا یا یخ زدایی مواد غذایی استفاده میکنم و برای پخت استفاده نکردم چون فر دارم ، میتوانی فرگاز بگیری یا فر تنها (فر برقی)بگیری مارک آلتون بی نظیره یا اگر قیمت این دو تا برات گرونه ، توستر هم خوبه برای پخت کیک و غذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن چای ساز هم به نظر من چای ساز مدل سماور بگیر، چون جدیدتر هست و چای ساز روی هم بیستر برای شرکت ها هست و قدیمی شده

من خودم کارکردن با کتری برام سخته و حوصله ندارم ، یه چای ساز روی هم دارم و یه چای ساز مدل سماور که برای مهمان از مدل سماور استفاده میکنم ولی وقتی خودمون دو تا هستیم از مدل چای ساز روی هم

عکس👈شماره20

چالش عکس طبیعت ،کودک و بزرگسال و نوزاد  ،و غیره 

🔥جایزه🔥

💜نفر اول 200هزار تومن 

💜نفر دوم 100هزار تومنی 

💜نفر سوم 50هزار تومن

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEHGFCAD0TYNBDFCARGQLYCDDVVNUZVX

✍عکس های  خود را بفرستید.

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

💢💢توجه  حداقل لایک  برای برنده شدن هرعکس200لایک میباشد..

باید تلاشتون کنین بیشترین لایک رو بخوره😍

⚜مهلت عکس فرستادن وشرکت کردن تا پایان 30برج اسفند ماه

مبارکه انشالله ابن چیزا یکم سلیقه ای هست من. خودم قهوه ساز دلونگی دارم استفاده زیاددارم اما به نظرم واجب نیست برای جهیزیه  یا بخار شور و  هواپزم ندارم استفاده هم ندارم

اما چون بچه دارم و شاغلم چیزای دیگه بیشتر لازممه مثل پلوپز  ... اب مرکبات گیری...  آسیاب برقی و...  اینا رو هم بعد ازدواج به مرور گرفتم وگرنه واجبم نیستن 

اتو تفال خریدم لبته من خیلی ساله ازدواج کردم برندهای الان نمیدونم شاید بهترشم باشه 

اتو فیلیپس یا تفال خیلی خوبه 

آبمیوه گیری نظری ندارم منم

به نظرم ماکروفر نخر چون دقیقا ماکروفر دختر عمم ال جیه ولی میگه بدرد کیک و پیتزا نمیخوره بعد ۲ سال از عروسیش رفت آون توستر خرید اگه پولت رسید مشکل مالی نداری سولار بخر

تعریف اسنک ساز گوسونیک رو خیلی شنیدم 

دیکه همین

این کاربری دست دو نفره.‌