2777
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 89 پست

گیج شدیم والا.حالا فردا باز خودم برم بپرسم ببینم چی میگن

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
مشکل اینجاست مغازه هایی که کالابرگ میدن قیمتاشون بالاست.ما تو محلمون یه فروشگاه هست بسیار با انصافه ...

هر مغازه با مغازه دیگه فرق داره

اینجا که ما خرید میکنیم دو سه قلم موارد کالابرگی برداری بقیش و میتونی هرچی بخای بخری

و واقعا منصفه پوشک مولفیکس و میده ۱۳۷ من اول هرماه چهارتا برا بچم میخرم با کالابرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا ۸۸۱ خرید کردم با چندتا کیسه تو دستم به فروشنده چندبار گفتم الان من هیچی پرداخت نکنم مطمئنی ...

اره بابا بعضیا میخوان سواستفاده کنن همچینم ادمو گمراه میکنن اصلا نمیفهمی اینا چی میگن شروع کردن این ماه بعضیا سوااستفاده کردن

هر مغازه با مغازه دیگه فرق داره اینجا که ما خرید میکنیم دو سه قلم موارد کالابرگی برداری بقیش و میتو ...

اول هرررر ماه 

کلا یک ماه دادن کالا برگ : |

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اره بابا بعضیا میخوان سواستفاده کنن همچینم ادمو گمراه میکنن اصلا نمیفهمی اینا چی میگن شروع کردن این ...

منم گیج شدم تازه خودمم باید برا بقیه توضیح میدادم بقیه رو هم گیج کردم 🤣

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم دقیقا ۸۸۱ خرید کردم با چندتا کیسه تو دستم به فروشنده چندبار گفتم الان من هیچی پرداخت نکنم مطمئنی ...

ماه قبل فقط فروشگاه های زنجیره یی اینجوری بود اما الان همه جا اینطور شده.شایدم همون فروشگاه های زنجیره یی اعتراض کردن و دولت مجبور شده اینجوری کنه چون اونا خیلی گردنشون کلفته قطعا ماه قبل فروششون به شدت کم شده

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

نه اینو میگم ک گفتن ۵۰۰باید خرید کنی  میگم از خودشون درمیارن .همینطور ک ماه پیش گرفتیم اینماه ...

دقیقا اینا نشستن فک کردن چه جوری مردم رو تیغ بزنن اصلا از اینا خرید نکنین غلط کردن میخوان سواستفاده کنن

ماه قبل فقط فروشگاه های زنجیره یی اینجوری بود اما الان همه جا اینطور شده.شایدم همون فروشگاه های زنجی ...

آره چون متعلق به افراد عادی نیست . 

منم گیج شدم تازه خودمم باید برا بقیه توضیح میدادم بقیه رو هم گیج کردم 🤣

😂😂😂😂😂والا من تا ماه پیش اون یکی کالابرگ رو از هرفروشگاهی پرسیوم یه جوری جواب دادن که اصلا نفهمیدم بی خیالش شدم 😂اما دیگه فجرانه رو یاد گرفتم

هر مغازه با مغازه دیگه فرق داره اینجا که ما خرید میکنیم دو سه قلم موارد کالابرگی برداری بقیش و میتو ...

خب اینجوری باشه آره اما اطراف ما نیست که هم کالابرگ بده هم منصف باشه.مثلا روغن رو میدن ۳۲۸ بعد فقط ۸تومنش از کالابرگ کم میشه من باید ۳۲۰ بدم درصورتی که اون آقا روغن رو میده ۲۶۰

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

😂😂😂😂😂والا من تا ماه پیش اون یکی کالابرگ رو از هرفروشگاهی پرسیوم یه جوری جواب دادن که اصلا نفهمی ...

میری میخری میای کاش هرماه بود بگو آخه چی ازتون کم میشه : |

خب اینجوری باشه آره اما اطراف ما نیست که هم کالابرگ بده هم منصف باشه.مثلا روغن رو میدن ۳۲۸ بعد فقط ۸ ...

به نظرم فروشگاهای زنجیره ای معروف اینجوری ان

مام اول از کورش پرسیدیم و کلا منصرف شدیم ولی از وقتی میریم این فروشگاه واقعا خیلی خوب میشه واسمون

تازه خیلی ها میگن برای بچهای زیر هفت سال هم اگه بری بهداشت ماهی یک تومن کالابرگ میدن