2777
2789
عنوان

همش حس میکنم نوزادم گرسنه میخابه😭

705 بازدید | 16 پست

شیرش میدم به زور میخابونم ولی بازم تا لحظه ای که بیداره دنبال سینه میگرده با دهنش

همش فک میکنم گرسنه میخابه😔😔 الان خابید 

کاش یه راهی بود میفهمیدم سیره یا نه

دکتر گفت میل به مکیدن نشونه ی گرسنگی نیس همیشه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیالت راحت .اگه گرسنه بود عمرا میخابید..نوزادت شکموهه😄پسر منم ایجوری بود هیچ وقت به شیر نه نمیگفت همش گرسنه بود الدن یه سال و ۵ماهشا هم همیجوره همش میگه اَم ام ام  یعنی غذا میخام .اگه غذایی هم نخاد ازدهنش میندازه و دوباره میگه ام ام یعنی یه چیز دیگه

یاد جوجه ها افتادم ک هرچی دون بندازی جلوشون میخورن 😂😂ولی مطمینی شیر داریً

خب شیر که فشار میدم میاد

دیگه نمیدونم چقد باید باشه و چقدره

ولی میدوشم یا فشار میدم میاد

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
نه خیالت راحت .اگه گرسنه بود عمرا میخابید..نوزادت شکموهه😄پسر منم ایجوری بود هیچ وقت به شیر نه نمیگف ...

خداکنه اینطور باشه

خابم نمیبره با اینکه خیلی خسته ام از پنج صبح بیدارم

میگم نکنه بچم گرسنه باشه از خستگی خابش برد😭😭

پسر منم همینجوری بود ولی نمیخوابید همش گریه میکرد.شیرم کم بود مجبور شدم بهش شیرخشک بدم اگه گشنشون ب ...

اره شنیدم گریه مبکنن یا زود بیدار میشن

عزیزم خیالت راحت باشه هیچ بچه ای گرسنه باشه نمیخابه.پس پس تا بیدار نشده بخواب

مرسی که جواب دادین😘😘 اره واقعا بخابم تا پا نشده