2777
2789
عنوان

بخاطر معده ام دعا میکنم بمیرم

1730 بازدید | 52 پست

خسته شدم همش اسید تو دهنمه معده ام میسوزه دکترمم رفتم فایده نداره حالت تهوع دارم اشتهای غذا ندارم ولی معده ام جوری ضعف میکنه انگار ی ساله غذا نخوردم با اینکه غذا میخورم همچنان این مشکل و دارم دکترم رفتم فایده نداره قرص اندسترون خوردم پنتوپرازول هم دکتر داده ناشتا بخورم تاثیری نداره فاموتدین خوردم با قرص آلمینیوم ام جی دیگه نمیدونم چ غلطی بکنم 

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوریم قرصا روگذاشتم کنار امروز رفتم قرص زنجبیل خریدم اگه دیدم خوبه میگم بهت

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

طب سنتی هم جواب نداد؟

منم رفلاکس دارم ولی اینجوریه ک غذا انگار رو دلم و گلوم و دلم میمونه

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

معدت سرد حتما که سریع دل ضعفه میگری

من خودم معدم مشکل داره و هروقت سردی بخورم این حالت بهم دست میده با اینکه قرص رابزول استفاده میکنم هرروز ناشتا

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
ازمایش میکروب معده دادی؟

نه دکتر گفت آندوسکوپی باید انجام بدی نرفتم مادرشوهرم انجام داده هیچ فرقی ب حالش نکرده هنوزم همون فاموتدین میخوره 

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!