2777
2789
عنوان

مشکل من با مردا

214 بازدید | 26 پست

من از زنها به کل و از هر مردی میبینم قویترم از نظر فکر اقتصادی و سبک زندگی و طرز فکر. مردی میخام که ازم قوی تر باشه با هر مردی آشنا میشم ضعف میبینم توی وجودش از چشمم میفته . چکار کنم نمیتونم مرد ضعیفتر از خودم رو بپذیرم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

35 سالمه و تا الان چند تا کسب و کار شخصی راه اندازی کردم

آفرین گلم

تا الان ازدواج نکردی طبق گفتهات پس... 

چقدر سرمایه نقد و غیر نقد داری تا الان

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
ریزه سفید و خیلی هم ظریف چهرمم میخوره زیر 30 

با این وجود چطور مردا رو ضعیف میبینی؟؟؟!! 

ولی مشخص 6سال اکانتت عضو فقط 6 تا تاپیک زدی این نشونه تصمیم گیری و اراده قوی تو هس سما 

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
با این وجود چطور مردا رو ضعیف میبینی؟؟؟!!  ولی مشخص 6سال اکانتت عضو فقط 6 تا تاپیک زدی این نشو ...

مردا رو از نظر جسمی منظورم نیست که ضعیف میبینم. از نظر فکری و اقتصادی ضعیف میبینم 

مردا خوششون میاد از ظاهرم میان سمتم یکم باهاشون برخورد میکنم دلمو فوری میزنن

دختر خوب 35 سالته، دیگه باید به فکر ازدواج باشی و بچه دار شدن سخت نگیر تا سال بعد ازدواج کن شیرینی میخام

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
دختر خوب 35 سالته، دیگه باید به فکر ازدواج باشی و بچه دار شدن سخت نگیر تا سال بعد ازدواج کن شیرینی م ...

احساس میکنم این مدل حرف زدنا بو داره و زیاد شنیدم مزشو میدونم

مردا رو از نظر جسمی منظورم نیست که ضعیف میبینم. از نظر فکری و اقتصادی ضعیف میبینم 

شوخی کردم 😂😂

کلان شهری؟؟ یعنی خب شاید با کسایی صحبت میکردی خجالتی کمی بودن اونطوری تصور کردی؟ خواستگار چنتا داشتی خونتون بیان؟؟؟ 

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰