2777
2789

دارررررم خفه میشم از دستش

یکی از بزرگترین مشکلات ما همین بی توجهیش هست کلا یه سیب زمینی به تمام معناست 

بارها بهش گفتم وقتی باهات کار دارم صحبت میکنم به گوشی نگاه نکن به تلویزیون نگاه نکن الان ازش خواستم درباره بچمون که یه مشکل پیش اومده صحبت کنیم داشتم تازه حرف میزدم دیدم داره نگاه اون ور میکنه لباشم مثل گوریل کرده!

فقط دوست دارم گریه کنم

انگار واقعا یه آدم احمق به تمام معناست

کلا بلد نیست ارتباط برقرار کنه بلد نیست حرف بزنه 

بهش میگم بابا تو کل روز حداقل یه ربع باهم حرف بزنیم  آخه چرا انقدر بی روح و سردی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم تقریبا همینه.

تلویزیون میبینه. با گوشی کار میکنه. ولی حواسش به حرفات هست و جوابم میده..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شوهر منم تقریبا همینه. تلویزیون میبینه. با گوشی کار میکنه. ولی حواسش به حرفات هست و جوابم میده..

شوهرمن گیج گیج....

بارها یه مسئله رو بهش گفتم تا درجریان باشه 

یا چیزی ازش خواستم. بعدش میگه تو کی گفتی

همشون همينن حالا باز شوهر تو خوبه من شوهرم دارم باهاش يه بحث خيلي مهمي ميكنم يهو ميبينم داره خرو پف ...

به خدا قسم شوهرمنم همینه خیلیییی وقتها شده خوابش برده 

عین یه مرده میمونه

ممکنه اینجور باشه ک کار دیگه ای انجام بده ولی گوشش باشما باشه؟

شاید حواسش پی حرف شماست ولی دستش یجا دیگ

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
شوهرمن گیج گیج.... بارها یه مسئله رو بهش گفتم تا درجریان باشه  یا چیزی ازش خواستم. بعدش میگه ...

پس به طور کل حواسش پیش حرفات نیست..

یکی دوبار کاری که مثلا خوشش نمیاد و بکن. بعد بگو بهت گفتم تو حواست نیست به من چه.

بلکه برات بشه درس عبرت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ممکنه اینجور باشه ک کار دیگه ای انجام بده ولی گوشش باشما باشه؟ شاید حواسش پی حرف شماست ولی دستش یجا ...

اصلا اینجوری نیست شده نگاه هم کرده ولی چشماش عین یه چیز مات میمونه که حس نداره

بعدش ازش میپرسم اصلا خوب نمی‌فهمه میگه تو نگفتی

دارم روانی میشم

پس به طور کل حواسش پیش حرفات نیست.. یکی دوبار کاری که مثلا خوشش نمیاد و بکن. بعد بگو بهت گفتم تو حو ...

کلا سیب زمینی هست بی بخار....

فکر کردی الان ناراحت میشه؟!اصلا واکنش نداره