2777
2789

دقیقا همینطوره. سیرک انتخابات تموم شد خب

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

شگردی واسه سود جویی فروشگاه های زنجیره اییه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته.اگ دونفرین ک میشه۴۲۰پس باید ۴۲۰تومن از پول خودتون خرج کنین تا ۴۲۰تومن دیگ بهتون مطعلق بگیده..اگ زیاد باشین خب مبلغ زیادی خرج میکنین و چول زیادی میده.من نگرفتم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اره دیگه مثل ماه قبل نیست باید پول داشته باشی خرید کنی  

هرچند که برا ما نریختن

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
برو مرغ بخر با همه اعتبارت ما اینکارو گردیم سری پیش 

نمیشه.باید ۴۲۰تومن هم پول بذاری تا اون فجرانه بهت تعلق بگیره.لاب سریبلر بیلمیزه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

نگرفتم ولی همچین چیزی نیست

هست این ماه فرق کرده..باید از پول خودت خرج کنی تا بهت تعلق بگیره ظاهرا هم کسی نمیخادش من ک نخریدم هیچی

اخه دفعه قبل که اینطور نبود ؟! ایندفعه اینطور شدع؟

اره دفع قبل اینجور نبود اینسری واقعا خودشونو نشون دادن...میدونسم کاسه ای زیر نیم کاسست.دولت پول مفتی نمیده....

نمیشه.باید ۴۲۰تومن هم پول بذاری تا اون فجرانه بهت تعلق بگیره.لاب سریبلر بیلمیزه

نه بابا اینطوری نیست عزیزم

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹