2777
2789
عنوان

کالابرگ فجرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اینطوری نیست عزیزم

این ماه رو گرفتی،؟فجرانه ها.کالابرگ یارانه نه.این فجرانه این ماه طرحش عوض شده مث ماه های قبل نیس....باید ازپول خودت خرج کنی تا بهت پول بدن...جدیده

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اره دفع قبل اینجور نبود اینسری واقعا خودشونو نشون دادن...میدونسم کاسه ای زیر نیم کاسست.دولت پول مفتی ...

😭ایخدا دلمونم به همین خوش بود

ولی این پول خوردن نداره 

ما جزو دهک ۳ایم خیلی الان وضعمون خرابه 

به روایتی بخوره تو سرشون.ما۴نفریم باید ۲تومن چیز بخریم تا ۸۸۰تومن آزادبشه شب عیدی ۲تومنم کجابود

افرین درسته.اخ ۲تومنی چی بخریم.شوینده و لبنیات؟لازم نداریم ک اینهمه اگ داشتیم خب چرا دنبال۲۰۰تومن دولت بودیم😏😏😒😒

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

😭ایخدا دلمونم به همین خوش بود ولی این پول خوردن نداره  ما جزو دهک ۳ایم خیلی الان وضعمون خراب ...

ماهم عزیزم.خدایی ن خرید کردم ن توخونه تخم مرغ داریم هیچییییی نداریممممم دلم خوش بود ۴۰۰تومن میشه ی تخم مرغ و چیزای کوچک بخرم ولی ...

من دلم خوش بود میریم مای بی بی میگیریم وبادام و.....

منم یخچالم شپش ملق میزنه به امید فجرانه الهی خدا به زمین گرم بزنتشون

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
من فردا میرم مغازه که ماه قبل خرید کردیم ببینم چی به چیه آخه.

من شهر رو زیر پا گذاشتم. ماه قبل صف بسته بودن دیدی این ماه چه خلوته؟

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم