2777
2789
عنوان

عروسی مذهبی+پیشنهاد آهن

215 بازدید | 2 پست

من  نزدیک مراسم عقدمه ولی بلد نیستم برقصم تا اون موقع هم نمی رسم یاد بگیرم اگرنه با اینکه مذهبی‌ام خیلی هم مخالف اهنگ و اینا نیستم.

حالا به نظرتون چی کار کنم؟

هیچ هیچی آهنگ نذاریم یا به سری آهنگ ملایم پس زمینه باشه ولی رقص نباشه!(بدم میاد وقتی خودم نمی‌رقصم ملت قر بدن جلوم!)

یا اینکه مثلا فک کردم شاید خوب باشه با بچه ها حلقه درست کنیم شعر بخونم باهاشون... عاااااااشق بچه هام:))

در کل نظری پیشنهادی دارید که مراسم از کسالت در بیاد لطف کنید بگید. تنکس❤❤❤❤ در صمن تو شهرمون دف زن نداریم مولوی هم دوست ندارم.

اینستاگرام ک داری  حتما پیج های رقص رو نگاه کن یاد بگیر 

رقص_عروس#  بزن تو قسمت سرچ و نگاه  کن  

بعد همون حرکات رو جلو اینه انجام بده واقعا سخت نیس

و واسه یادگیری دیر نیس

زشته  ک سرود بخونی مگه بچه ای؟!

دف یا مولودی هم ک خوبن میگی ندارین اخه

پس چاره اش همون یادگیری رقصه 

تو دوستات کسی نیس قشنگ برقصه 

بگو بیاد باهم تمرین کنین

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.