2777
2789
عنوان

فک میکنم که شوهرم دوست داره ک بچه امون پسر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 64 پست
هه مگه پسر چی داره که بقای زندگیه

قدیم چون همه شغل ها کار سخت بودن ودر توانایی خانم ها نبود به پسر نیاز داشتن تا حالا یا کمک دست باشه یا جایگزین 

برای همین خیلی براشون مهم بود 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختری که فامیلش رو نمیدهدیه بچه نه،الان شما فامیل خودت رو بچه اته،اینی که من میگم عقیده خودم نیست که ...

بله متاسفانه همین تفکر زشته که همه زن ستیز شدن

ایشالا همه پسر دار بشن بلکه چشمو دلشون سیر بشه

مردیم از بس شنیدیم پسر ریشستو وفلان

ولی بنظر من حرفایی مثل فامیلی واینجور چیزا رو یه عده اونایی که قانون میزارن میگن چون خودشونم مردن وضد زن 

وگرنه چه اشکال داره فامیلی با زن باشه چرا همه جا مرد جلوتره

بعدشم بچه بزرگ بشه میتونه فامیلیشو عوض کنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
قدیم چون همه شغل ها کار سخت بودن ودر توانایی خانم ها نبود به پسر نیاز داشتن تا حالا یا کمک دست باشه ...

الان که همچین چیزایی نیست

کلا کشور ما پسر دوستن و پسر مهم تر از دختره

شکر خدا منم خوبم هعیییی میگذره چه خبر مبرا

شکرخدا 

سلامتیت گل هیچی تو تاپیک ها میچرخیم

یه بستنی هم خوردیم جات خالی

وانیلی و کاکایویی 

تو جه طعمی دوست داری

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
بله متاسفانه همین تفکر زشته که همه زن ستیز شدن ایشالا همه پسر دار بشن بلکه چشمو دلشون سیر بشه مردی ...

توی خانواده ما چندنفر هستن که اسم فامیل مادریشونو دارن حالا چطوری نمیدونم،ولی خب این تفکرات زن ستیز جا افتاده،اون سنتی بودنه رفته هرچند خیلیا ادعا روشنفکری دارن ولی هنوز نه دلشون پسرپسندن

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
الان که همچین چیزایی نیست کلا کشور ما پسر دوستن و پسر مهم تر از دختره

خیلی کم شده نسبت به قدیم

مگه همون هایی که شغل های این چنینی دارم

مثل بنایی مثل باربری مثل تراشکاری مثل کشاورزی 

هنور همچین شعل هایی هستن و اتفاقا همین ها برای تامین بقا به پسر نیاز دارن

عقیده کیه؟  هر گفته زر مفت زده تو دیگه ادامش نده

به شما هیچ ربطی نداره من فمینیست نیستم،ضد زن هم نیستم تمایلی به صحبت کردن با شمام ندارم

توی خانواده ما چندنفر هستن که اسم فامیل مادریشونو دارن حالا چطوری نمیدونم،ولی خب این تفکرات زن ستیز ...

عب نداره بزار پسر پرستی کنن ببینم آخرش چی میشه

باشه بزار بشه من از خدامه پسر زیاد بشه دختر کم اونوقت ببینم اونایی که دنبال پسرن وپسر پرست چی ...

ولی خودم خدایی عاشق دخترم،دلم پر میکشه برا دخترکوچولوهای موبلند که موهاشونو باز میذارن،اینا که گفتم منظورم از طرف جامعه بود نمیشه بگیم نه اصلا همچین چیزایی وجود نداره