2777
2789
عنوان

فک میکنم که شوهرم دوست داره ک بچه امون پسر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 64 پست

هیچ فرقی نداره دوتاش یکیه چه دختر چه پسر واسه پدر و مادرش عزیزه

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه چی گفت دیگع تهشم دوس داشته باشه چی میشع مگه

جوووون چه بانویی چه تفکری چه قد و بالای رعنایی😁

(فکر بد نکنی دنبال یه فرصت بودم از این عکس استفاده کنم😂😂😂)

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
جوووون چه بانویی چه تفکری چه قد و بالای رعنایی😁 (فکر بد نکنی دنبال یه فرصت بودم از این عکس استفاده ...

اوا

نمیگی اینطوری میگی من قلبم وایمیسه؟ 

سلاااااممممم قشنگممممم چطوری تو قربونت برممممم

goftino.com/c/kM6btL.                       

من اونموقع که باردار نشده بودم میگفتم باید بچم دختر باشه ولی روزی که فهمیدم پسره خوشحال شدم واقعا الانم هنوز نمیدونم جنسیت بچم چیه ولی از خدا میخوام دختر باشه حتی اگه شوهرم دوست نداشته باشه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
مگه دختر باعث بقای زندگی نمیشه؟ 

دختری که فامیلش رو نمیدهدیه بچه نه،الان شما فامیل خودت رو بچه اته،اینی که من میگم عقیده خودم نیست که موضع بگیرید میدونید که اکثر مردم همین فکرو دارن

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
نه واسه بعضیا پسر مهمتره

طرز فکر اشتباهیه به نظرم هر دوتاشون همدم پدر و مادرن

دختری که فامیلش رو نمیدهدیه بچه نه،الان شما فامیل خودت رو بچه اته،اینی که من میگم عقیده خودم نیست که ...

مگه یه فامیل چقد مهمه؟ 

مگه همون بچه رو که فامیل باباش رو میدن بهش ما بدنیا نیوردیم؟ 

اوا نمیگی اینطوری میگی من قلبم وایمیسه؟  سلاااااممممم قشنگممممم چطوری تو قربونت برممممم

انگار ستاره ای بودی که در یک آن در قلب من طلوع کردی🥺😁

سلام گل خودت چطوری عزیزم 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️