2777
2789
عنوان

**گربه**کمککککک

265 بازدید | 32 پست

کسی هست تجربه نگه داری گربه داشته باشه؟ 

من عااااشق گربم شوهرمم راضی کردم ولی راجب جزئیات نگهداریش نگرانم که پشیمون شم

مثلا از لحاظ کثیفی چجوریه؟ وقتی دستشویی میکنه بعد همونجوری میاد رو بقیه وسایل راه میره یا تمیز میکنه خودشو؟🥴

یا مثلا خیلی مریض میشن یا نه؟

و یه سوال مهمم اینه که هزینه غذاشون و اینا در ماه چقدره حدودا؟ مثلا ماهانه بیشتر از یک میلیون هزینه میخواد؟

اگر خودتون یا اشناهاتون گربه داشتین میشه کمک کنیییید🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاهاش کثیف نمیشه قسمت جیشش روماسه مخصوصش گلوله میشه تابعداخشک شدبرداری

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
وای منم گربه خیلییی دوست دارم عزیزم بجاش بچه بیار من اگه متاهل بودم بجای گربه بچه میخواستم بچه خیل ...

کاش منم گربمونگه میداشتم بچه نمیاوردم

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

وقتی دستشویی میکنه همینجوری میاد اینطرف بعدا شروع میکنه به لیس زدن خودش. واکسن داره. گاهی مریض میشه. غذا هم همین حدودا میشه تقریبا. موهاش خیلی میریزه مخصوصا اگر پرشین باشه. همه جا رو ناخن میکشه و اسکرچ میکنه. میتونی تحمل کنی؟

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

ن ببین فقط ماتحتشو لیس میزنه بعد دسشوییش  ولی موهاش زیاده رو مخه

قرص انگل بگیر واکسنم داره

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
چرا

بچه خیلی نگهداریش وسیعتره

بچه خیلی نگهداریش وسیعتره

اره ولی خیلی بهتر از گربست

من کلا با حیوونا میونه خوبی ندارم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
وای منم گربه خیلییی دوست دارم عزیزم بجاش بچه بیار من اگه متاهل بودم بجای گربه بچه میخواستم بچه خیل ...

اتفاقا ما چون بچه نمیخوایم میخوایم گربه بگیریم

مسئولیتش و سختیش واقعا قابل مقایسه نیست، بچه خیلیییی مسئولیت بزرگ و سختیه