2777
2789
عنوان

**گربه**کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست
گربه دارم  جگر و مرغ و تن ماهی اینا میدیم بضی وقتا ن بابا ی تومن زیاده کمتر میشه

مرسی عزیزممم نزادش چیه مال شما؟

من میخوام اسکاتیچ بگیرم ولی شنیدم اکثرشون مریضی غضروف دارن🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه عالیه 😍😁ازبس ک نمکه 

گربه ها موجودات تمیزی هستن می‌رن تو خاک دستشویی میکنن بعد خودشون تمیز میکنن 

من غذا رویال میدم گرون درمیاد ماهی ۲ و پونصد غذا می‌خرم 

حدود سیصد اینا خاک ولی خاک دوماه میمونه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یک سری وسایل هستند که برای استفاده طولانی مدته مثلا(با قیمت های حدودی) باکس حمل و نقل۱۵۰۰_ظرف دستشویی۵۰۰_ظرف آب و غذا۳۰۰_شانه۲۰۰_اسکرچر۲۰۰_جای خواب۵۰۰ و...

بعضی وسایل هم مصرفی هستند مثل خاک_غذای خشک_کنسرو_تشویقی_بستنی و...

واکسن_ چک اپ_عقیم سازی و ... هم هزینه های جداگانه داره

به طور متوسط برای ۱گربه یکساله بدون هزینه های پیش بینی نشده و چک اپ حدود۷۰۰ غذای خشک با برند میان رده_۱۰۰خاک

۳۰۰تشویقی و کنسرو

الباقی هزینه ها دلبخواهی و بستگی به وسعتون داره. مثلا من دوست داشتم آبریز برقی خریدم ولی واجب نیست

که رمز ماست ایستاده مردن🕊
گربه عالیه 😍😁ازبس ک نمکه  گربه ها موجودات تمیزی هستن می‌رن تو خاک دستشویی میکنن بعد خودشون ت ...

مرسی عزیزم

غذای معمولی بدم ماهی ۵۰۰ تا یک تومن میشه نه؟

و این که مال شما نزادش چیه؟

مرسی عزیزم غذای معمولی بدم ماهی ۵۰۰ تا یک تومن میشه نه؟ و این که مال شما نزادش چیه؟

اره عزیزم شما میتونی غذا معمولی بدی 

پسمل من  دل و روده اش حساسه مجبورم غذا رویال بدم 

مال من نژاد خاص نداره معمولیه خودم از دوسه روزگیش بزرگ کردم حمایتی هست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مرسیی عزیزم خیلی کامل گفتی🩷🩷 مال شما نژادش چیه؟

قربان شما.

DSH 

من یکیشو از سطل زباله نجات دادم و یکیشو از دست بچه ها.

راستی هزینه خرید مالت و قرص ویتامین فراموش کردم بگم🤦🏻‍♀️

قربان شما. DSH  من یکیشو از سطل زباله نجات دادم و یکیشو از دست بچه ها. راستی هزینه خرید مالت ...

مرسی عزیزم

ببخشید یه سوال دیگه

اسیب میزنن به وسایل؟ یسری کلیپ دیدم مثلا یهو میزنن تو تلویزیون میسوزه🤣یا وسایل میندازن میشکونن یا مثلا مبل اینارو چنگ بزنن پارچه ها پاره بشه.. از این کارا میکنن عایا؟🥺

مرسی عزیزم ببخشید یه سوال دیگه اسیب میزنن به وسایل؟ یسری کلیپ دیدم مثلا یهو میزنن تو تلویزیون میسو ...

بله آسیب میزنن مخصوصا به مبل ها گربه های  من رفته بودن زیر مبل هارو پاره کرده و برای خودشون داخل مبل پناهگاه درست کرده بودن.

یا پریدروی ساعت ایستاده و انداختش

آینه شمعدانمو شکستن

خاک های گلدان ها رو پخش میکنندو به گیاهان صدمه میزنن

حتما تی وی روی دیوار نصب باشه چون ممکنه مثل گربه من هوس کنه روی تی وی بپره.

نکته مهم دیگه حواستون باشه چه گیاهی داخل منزل نگهداری میکنید چون خیلی از گیاهان برای گربه سمی هستند.

بله آسیب میزنن مخصوصا به مبل ها گربه های  من رفته بودن زیر مبل هارو پاره کرده و برای خودشون داخ ...

مرسییی عزیزم خیلی لطف کردی

من یک ساله عروسی کردم جهیزیم هنوز نوعه🤣راهی نیست که مبلا رو در امان‌ نگه دارم؟🤣🤣🤣

مرسییی عزیزم خیلی لطف کردی من یک ساله عروسی کردم جهیزیم هنوز نوعه🤣راهی نیست که مبلا رو در امان‌ نگ ...

مبارکه عزیزم.عشقتون پایدار

یک اسپری های مخصوصی هست که میزنن گربه ها بدشون میاد ولی من خودم استفاده نکردم.

ببین اینقدر این توله ها خر و شیرین هستند که حاضری خودت نون و ماست بخوری ولی به گربه غذای خوب بدی حتی یه وقتایی دلم میخواد بهشون پول جیبی هم بدم🤭

ولی دوست من یه خواهش دوستانه ازت دارم اگر تصمیمت برای نگهداری دائمی هست گربه بگیر چون اینا زود به صاحبشون عادت میکنن و ما رو مثل پدر و مادرشون میبینند.

خیلی گناه دارن و عذاب میکشن اگر بعدا پشیمان بشی و بخواهی واگذارشون کنی😔

بچه خیلی نگهداریش وسیعتره

اینجوری حساب کنی بهتره نه بچه بیاری نه حیوان خونگی 

چون نگهداری بچه سخته ولی اولا غریزه ی مادری تووجود هر زن هست دوما انسان تحویل جامعه میدیم

حیوون خونگی چه خیر و فایده ای داره ؟! فقط میخوره و مدفوع می‌کنه خرابکاریشم بیشتر از بچه است مو می‌ریزه مبل و پرده و فرش چنگ میزنه ،سر و صدا و مشکلات فحل و جفتگیری داره وسیله می‌شکنه و....