من امروز دوستم دعوت کرده بود رفتم خونش بعد حرف زدیم و اینا بعد برگشت گف که وقتشه دیگه دومیو بیاری من یه بچه دارم بیست ماهشه تقریبا حالا از من انکار از اون اصرار که نه بابا بچه گناه داره تنها باشه و فلان هی بش میگم بابا من شرایطشو نداذم الان سرکار میرفتم بخاطر بچه دیگه بچه نمتونم برم نه تو بهونه میاری و اینا خودش کارمنده و الان حامله است هنو اولی و نزاییده میگه دومی ام این دو سالش بشه میارم میگم اخه بذا هنو این بیاد بعد کلی بحث کرد با من که نه تو الان نمیفهمی نمیدونم بچه بزرگ بشه فلان میشه خدایی نکرده این چیزیش بشه دومی جاشو پرمبکنه و این حرفاکلا هیچ رقمه کوتاه نمیومد که من ادم مادربودن نیستم تو همینم کلی فشار تحمل کردم و داذم میکنم خیلی گیج شدم که چرا حرفامو نمیفهمید 😑😑الان من نمیخوام بچه دوم بیارم جرمه؟؟
خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میدونی از چی حرصم میگیره خودش و همسرش ماشالا وضعشون خوبه هرکاری میخواد میکنه خونشو قشنگ دیزاین کرده کلی وسیله میخره خب من که وضعم با اون یکی نیس بخاطر بیکار بودنم خیلی عصبی شدم اینم از اینور ارد میده واسه من
خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
ببین همه اینطوریه تا بچه اول نیس چرا نمیزارین بچه دوم نیس میگن بچه اول تنهاست و...شرایط خودت مهمه اونا بچتو نگه نمیدارن که پولشو نمیدن و..برا منم کلی میگن ومن به کتفم نیس.من هزینه ها خواسته های اعصاب همین اولی رو تامین کنم زرنگم.بچم ۳ سالشه