2777
2789
عنوان

بچه ها یکم گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست
نه کلا فک میکنه عقل کله 

عقلش پاره سنگ ور میداره 

چه دوستی !

من جات بودم همین الان کات میکردم 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
تنهایی خیلی بهتر از همچین دوستیه

نه تنهایی خیلی درد داره نمیتونم دیگه

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین همه اینطوریه تا بچه اول نیس چرا نمیزارین بچه دوم نیس میگن بچه اول تنهاست و...شرایط خودت مهمه او ...

اخه به بقیه چه ربطی داره 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
عقلش پاره سنگ ور میداره  چه دوستی ! من جات بودم همین الان کات میکردم

دیگه دوستی ندارم با همه کات کردم فقط همین دوتا موندن خیلی تنها شدم

توروخدا ناراحتش نکنید ولش کنید زندگیشو بکنه

اره واقعا👌🏻الان تقریبا خیلیا به این اگاهی رسیدن که نباید دخالت کرد ولی خب قدیمیا مثلا مادرشوهرش خاله شوهرش و.. متوجه نمیشن که

قرار نیس همه رو حذف کنی باید یاد بگیری بعضی حرفا به کتفم نباشه.چرا آنقدر مهمه.مگه تصمیم گیرندت اونه

خیلی احساس تنهایی و بدبختی دارم الان دقیقا ☺️

دیگه دوستی ندارم با همه کات کردم فقط همین دوتا موندن خیلی تنها شدم

دوستای عاقل پیدا کن که دوستیشون کسل کننده نباشه  

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خودت میگی دیگه نفهمن

دلم میخواد دیگه رفت و امد نکنم باهاش ولی کلا زیادم نمیبینمش ولی خب تنها دوستیه که دارم تلاش میکنم نگهش دارم و ازم نرنجه😭😭

دوستای عاقل پیدا کن که دوستیشون کسل کننده نباشه  

از کجا میشه دوست پیدا کرد اخه

خدا قسمت کنه 

هعی خدا برام کار قسمت کنه دوست میخوام چیکار 

یکی دیگه پیدا کن شوتش کن بره

هعی خواهردوست کجا بود اخه تو این دوره زمونه