2777
2789
عنوان

سبد کالای فجرانه

213 بازدید | 10 پست

کسی امروز سبد کالا گرفته،من امروز رفتم‌ فروشگاه خرید کنم گفت سایتش بسته‌است.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن انگار باید کل یارانهذرو خرید کنی تا ۲۲۰تومن شامل بشه

نمیدونم ولی فکر کنم بازم مثل سری پیش باشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
سری پیش چطور بود؟ 

مثل ماه پیش،نفری ۲۲۰.من سری پیش اندازه همین ۲۲۰ تومن از فروشگاه خرید کردم پول اضافه‌ای هم ندادم

مثل ماه پیش،نفری ۲۲۰.من سری پیش اندازه همین ۲۲۰ تومن از فروشگاه خرید کردم پول اضافه‌ای هم ندادم

اره مام ی برنج برداشتم بایه مایع لباسشویی ۴ نفریم پولی هم ندادیم

خدا جونم مراقب فرزندانم باش
این سری این شکلی نیست 

مگه شما این سری خرید کردید یا از جایی شنیدید که این مرحله با مرحله ماه پیش،فرق میکنه