2777
2789
عنوان

روز ۱۱ انتقال جنین و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 8921 بازدید | 95 پست
عزیز من انتقال دومم مثبت شدم...من 7سال نازایی داشتم...سر این آخری انقده بیخیال بودم میگفتم نمیشه...ی ...

منم انتقال دومم بود دیگه جنین ندارم دوبارم پانکچر کردم... اولی استراحت مطلق بودم منفی این یکی رو فقط ۵روز استراحت کردم باقیش زندگی روزمره بجز کار سنگین

ای جانم میفهممت😔منم دلیل این همه تفاوت و فرق گذاری بین بنده هاشو نتونسم درک کنم هیچ وقت.. امیدوار ب ...

بخاطر اعمال خودمون و اعمال اجدادمون هست هم یه حکمتی داره ما نمیدونیم چیه ؟؟؟نمیدونیم خیرمون چیه  خدا بهتر میدونه عالم به غیبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اعمال خودمون و اعمال اجدادمون هست هم یه حکمتی داره ما نمیدونیم چیه ؟؟؟نمیدونیم خیرمون چیه ...

باید راضی باشیم و تسلیم خداوند باشیم و شکرگزار باشیم  شاکی نباشیم گله نکنیم 

بخاطر اعمال خودمون و اعمال اجدادمون هست هم یه حکمتی داره ما نمیدونیم چیه ؟؟؟نمیدونیم خیرمون چیه ...

نه ربطی به اعمال نداره بنظرم ما کلا افریده شدیم زجر بکشیم همین

🖤دخترم🖤
منم انتقال دومم بود دیگه جنین ندارم دوبارم پانکچر کردم... اولی استراحت مطلق بودم منفی این یکی رو فقط ...

منم مثل شما بودم..ذخیره ام کم شده بود...دیگه اهدایی گرفتم..اولش سختم بود..ولی دکتر خیلی راحت گفت تخمک نداری..زندگیمو دادم و اهدایی گرفتم..اولش داغون بودن...پلی الان با شادی و ارامشی که به زندگیم اومده اصلا از تصمیمم پشیمون نیستم..فقط پدر و مادرم میدونن

عزیزم من روز چهارده انتقال هم بی بی چکم منفی شد شونزدهم آز دادم مثبت بود اونم با بتای بالا ناامید نباش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من تو سن ۲۹ سالگی وبا دو بار ای وی اف منفی بچه از بهزیستی آوردم .ای وی اف منفی آخر راه نیست .بعد ۶ س ...

من نمیتونم میترسم بچه از بهزیستی بیارم باهاش یه وقت بداخلاق بشم یا دوسش نداشته باشم...گناه بیوفته گردنم...ولی جالبه توی فالم افتاده بود یه بچه به فرزندی قبول کن قدمش باعث میشه بارداربشی... نمیدونم واقعا