2777
2789
عنوان

روز ۱۱ انتقال جنین و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 8923 بازدید | 95 پست
بعد منفی شدی بازم‌بدون علایم؟ منم سری قبل همین علایمو داشتم دردای پری ولی منفی شدم

آره دو دفعه قبلیم منفی شدم همینجوری بی علامت بودم البته دفعه قبل روز چهارم یه لک صورتی دیدم کلی امیدوار شدم ولی باز تا آخرش هیچ علائمی حتی پریودیم نداشتم منفی شدم

آره دو دفعه قبلیم منفی شدم همینجوری بی علامت بودم البته دفعه قبل روز چهارم یه لک صورتی دیدم کلی امید ...

ان شاءالله این دفعه به زودی مامان بشی گلم. من کلا لک لانه گزینی ندیدم... سری قبل روز ۱۱ بی بی زدم منفی با همین علایم الانم باز زدم منفی... پس کلا ربطی به علامتها نداره واقعا اگه خدا بخواد خودش میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.