2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکه تکلیفش چی میشه؟تا دو سه ماه دیگه پایین میاد یا بالاتر میره

ببین تو بازه بلند مدت روندش مثبته ولی سکه الان یه 5 6 تومتی حباب داره فعلا نخرین تا شب عید که ملت دلار ور میدارن مبخوان برن مسافرت 

ناسینگ
ببین تو بازه بلند مدت روندش مثبته ولی سکه الان یه 5 6 تومتی حباب داره فعلا نخرین تا شب عید که ملت دل ...

میشه منو هم راهنمایی کنین؟

28 تومن پول نقد دارم

ولی واسه 6-7 ماه دیگه پول لازمم

آبشده بخرم و اون تایم بفروشم؟اصلا با این پول میتونم آب شده بخرم؟

میشه منو هم راهنمایی کنین؟ 28 تومن پول نقد دارم ولی واسه 6-7 ماه دیگه پول لازمم آبشده بخرم و اون ...

آب شده با هر مبلغی آب شده بخری 

ولی با 28 تومن یا دست دوم بخر یا شمش 5 گرم بقیش هم دست دوم

ناسینگ
آب شده با هر مبلغی آب شده بخری  ولی با 28 تومن یا دست دوم بخر یا شمش 5 گرم بقیش هم دست دوم

چرا؟ سوددهی بیشتر داره یا چی؟

من از طلا هیچی سر در نمیارم این مبلغ هم کل پس انداز و کار کردنای خودم و داداشمه میخوام یه جوری باشه که بتونم بیشترین سود رو ببرم

چرا؟ سوددهی بیشتر داره یا چی؟ من از طلا هیچی سر در نمیارم این مبلغ هم کل پس انداز و کار کردنای خودم ...

ببین آب شده آدم نانردی به تورتون بخوره راحت چند تا آلیاژ دیگه هم هنراش میکنه 

ببین ما تو طلا جیزی تحت عنوان سود نداریم شما ارزش پولت رو حفظ کردی شمش رو عیار 24 هستش و اعتبار بالایی داره ولی خب مالیات داره مسه دست دوم و البته اغتباری که شمش و سکه داره آب شده صد سال دیگه هم نداره

ناسینگ