2777
2789

من کسی رو نداشتم برام ججهاز بچینه تخت اتاق خواب یخچال برام درست کنه یا صبحانه برام بیاره مامانم بودا خدا حفظش کنه اما زشت بود دیگه بگم بیا فلان کارو کن خودم همه رو انجام دادم جهازمو تنها چیدم صبح عروسی رفتم خونمون رو تختمونو اینا رو خیلی شیک مرتب درست کردم باگل طبیعی و شمع اینا یخچالمو بابام وسایل خرید خودم همه رو اماده کردم همه چیز اماده کردم رفتم ارایشگاه بعد از عروسی اومدن مارو بزارن خونمون همه میگفتن واییی قبل از شما یه کسی اومده اینجا ها روو درست کرده همه عکس میگرفتن الان با خودم فکر میکنم میگم بچه سال بودم همش هجده سالم بود اما چقدر همه چی رو خودم بر عهده گرفتم الان حوصلشو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیدن جهاز خیلی لذت بخشه ولی من هیچوقت جهاز نو نداشتم که لذت ببرم ماشاالله بهت دختر قوی

فداتاره ان شاااالله وسایل نو بخری بچینی عزیزم چه فرقی داره همین از کارتون دراوردنش لذت داره الان قرعه اینا بزار بعضی وقتا چند تیکه بخر بچین حال میده

فداتاره ان شاااالله وسایل نو بخری بچینی عزیزم چه فرقی داره همین از کارتون دراوردنش لذت داره الان قرع ...

دیگه تو اوضاعی گیر کردیم بزور شکممون رو سیر میکنیم وسایلام که داغون شدن باید یه پول درشت دستمون بیاد خونرو عوض کنیم وسایل نو بخریم

خونه ای که توش عروس رفتم خیلی خیلی قدیم ساخت بود درها چوبی کابینتهای آهنی لوله های پوسیده

دیگه تو اوضاعی گیر کردیم بزور شکممون رو سیر میکنیم وسایلام که داغون شدن باید یه پول درشت دستمون بیاد ...

منم یه خونه قدیمی گرفتیم الان تو همون خونهایم کوچیکه و با دوتا بچه نشستیم تک خوابه بچه هامم کلاس دومی هستن اذیتم خیلی در طی این ده سال مبلام رو دادم مامانم اونم برد خونه شهرستانشون بقیه وسایلام جاشه