2777
2789
عنوان

بنظرتون ۲ تا بچه پسر خوبه یا ۳ تا

1152 بازدید | 52 پست

البته سومی دختر باشه که خیلی خوبه ولی اگه پسر باشه بنظرتون ۳ تا پسر سخت نیست یا کلا ۳ تا بچه خوب نیست ۲ تا بهتره 

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی کافیه

نه دیگه ۱ خیلی سخت بود همبازی میخواست باید صبح تا شب باهاش بازی میکردم

من سه تا دختر و ترجیح میدم تا سه تا پسر،، ،

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
یکی کافیه

آره یه بچه بیچاره که نه خواهری داره نه برادری و بچه هاشم نه عمه دارن نه خاله و... 

اصلا خیلی زیباست میدونی، خیلی😐

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

من دوتا پسر دارم ، واقعا فرسوده شدم. به سومی اصلاااااااا فکر هم نمیکنم چه بخواد دختر باشه چه پسر. بسمه. زیادمم هس

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بفرما سوالاتو  من مادر ۳تا گل پسر هستم فوق العاده سخته

واقعا نظرت راجب  سومی چیه یا کلا ۲ تا بهتره چه ویژگی مثبتی سومی برا خانوادت داشت

الان پسرم بالای پنجرس😂

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.