2777
2789

۵. اگر با کسی روبرو هستید که همدلی بلد نیست، می‌تونه یکی از نشانه‌های مهم خودشیفتگی باشه. مثلا وقتی دارید از موضوعی که عمیقا شمارو ناراحت کرده صحبت می‌کنید، طرف مقابل شما بدون درک احساسات شما، سعی می‌کنه موضوع صحبت‌رو عوض کنه.

۶. یک فرد خودشیفته می‌تونه در ابراز احساسات قوی باشه و شما رو غرق کلمات عاشقانه و احساسی کنه اما بعد از مدتی متوجه میشید که تمام این ابراز احساساتش فقط در راستای رسیدن به اهداف خودش هست.

۷. برای افراد خودشیفته، افراد یک "شی" هستند، چیزی شبیه ماشین و خونه‌ای که دارن! بنابراین شما می‌تونید کم کم احساس کنید که در کنار یک فرد خودشیفته فقط یک ابزار برای برآوردن نیازهای او هستید.

۸. فرد خودشیفته حسوده و برعکس، تصورش اینه که تمام آدم‌ها در حسرت جایگاه و موقعیت او هستند. در حالیکه در درونش از ضعف‌ها و کمبودهای خودش به شدت رنج می‌کشه.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

شما میتونین ب من مشاورع بدین؟

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
شما میتونین ب من مشاورع بدین؟

من مشاور نیستم. این‌ها تجربیاتم در خصوص ارتباط با یه فرد خودشیفته‌ست، در این حوزه اگر سوالی باشه، در خدمتم.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه خودشيفته زندگی کرده م

در کنارش دیکتاتور هم بود

قشنننننگ سیستم برده داری

یه بار فقط یه بار مطابق میلش عمل نکردم و اعتراض کردم.

ازم متنفر شد الانم داریم جدا میشیم 😐😐😐😐😐😐😐

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

با یه خودشيفته زندگی کرده م در کنارش دیکتاتور هم بود یه بار فقط یه بار مطابق میلش عمل نکردم و اعتر ...

متاسفم.  کاملا درسته تحمل مخالفت رو ندارن

متاسفم.  کاملا درسته تحمل مخالفت رو ندارن

بله متاسفانه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من مشاور نیستم. این‌ها تجربیاتم در خصوص ارتباط با یه فرد خودشیفته‌ست، در این حوزه اگر سوالی باشه، در ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییاتون. اگه میشه درباره طرز رفتار با افراد خودشیفته هم مطلب بذارید ممنون میشیم

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

خیلی سخته قطع ارتباط با فرد خود شیفته وقتی طرحواره اشو داری و جذبش میشی

خیلی خیلی سخته 

خیلی سخته قطع ارتباط با فرد خود شیفته وقتی طرحواره اشو داری و جذبش میشی

پارتنر سابقم خودشیفته بود یعنی تمام این ویژگیها رو داشت. هرچی کات میکنیم بعد یه مدت بازم دلم براش وحشتناک تنگ میشه. میخوام بش پیام بدم.هرچند رفتارش بعد هربار کات، سنگدلانه تر و بی احساس تر میشه.

یعنی منم طرحواره ش رو دارم؟ 

میشه راجبش توضیح بدین؟

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

ممنون عزیزم بابت راهنماییاتون. اگه میشه درباره طرز رفتار با افراد خودشیفته هم مطلب بذارید ممنون میشی ...

توی این مدت که درباره‌اش اطلاعات جمع می‌کردم چندتا موضوع اساسی هست که تقریبا تمام مطالب مرتبط با خودشیفته ها به اون ها اشاره می‌کنند:

_ حد و مرز خودتون رو با خودشیفته مشخص کنید. یعنی قاطعانه مقابل نظرات غلط و خواسته‌های غیرمنطقی‌شون بایستید تا بدونن تحت هیچ شرایطی در مقابل برخی از رفتارهای اشتباه شون کوتاه نمی‌آیید.

_ یه شبکه ای از دوستان و نزدیکان امن برای خودتون درست کنید. افرادی که بتونید برخی از اهداف و برنامه‌هاتون رو کنار اون‌ها پیش ببرید. 

_ خودشیفته‌ها عاشق تعریف و تمجید هستند اما باید سعی کنید این تعریف و تمجید به اندازه و مناسب باشه. یعنی کارهایی که واقعا درست انجام میدن تشویق کنید. 

_ برخی از خودشیفته‌ها ممکنه تمایل به مراجعه به روان‌کاو داشته باشن، حتما از یک متخصص کمک بگیرید. 

توی این مدت که درباره‌اش اطلاعات جمع می‌کردم چندتا موضوع اساسی هست که تقریبا تمام مطالب مرتبط با خود ...

من خیلی ازش تعریف تمجید میکردم. یعنی ساعتها براش مینوشتم از لحظه اولی که عاشقش شدم، از تمام حرکات و سکناتش. فکر کنم این همه تعریف تمجید دامن میزده به این ویژگیش؟!

خیلی خیلی سخته 

ببخشید میشه راجبش بگین مثلا من چرا دوس دارم هی بچسبم به این آدم؟!!! احساس میکنم تنها مرد رو کره زمین که دوس دارم کنارش باشم اینه و بس!!!!

در حالی که خیلی مشکلات داره

پارتنر سابقم خودشیفته بود یعنی تمام این ویژگیها رو داشت. هرچی کات میکنیم بعد یه مدت بازم دلم براش وح ...

باید با یه متخصص صحبت کنی اینجوری نیس که من راه حلشو بلد باشم فقط ازش دور شو هر چقدر بیشتر بمونی بیشتر اسیب میبینی بیشتر عزت نفست نابود میشه

باید با یه متخصص صحبت کنی اینجوری نیس که من راه حلشو بلد باشم فقط ازش دور شو هر چقدر بیشتر بمونی بیش ...

متاسفانه بعضی روانشناسهامون هم مشاوره غلط میدن. من تمام مدت ارتباط با پارتنرم با روانشناس در ارتباط بودم. متاسفانه ایشون میگفتن فقط بگو چشم و انتقاد نکن ازش😐

در حالی که طبق اطلاعاتی که الان تو این تاپیک گرفتم آدم باید حرف خودش رو بزنه