2821
2789

این روزا اینجا تنها سنگ صبورم شده

راستشو بخوام بگم اونقدا هم قوی نیستم اونجور که دارم حفظ ظاهر میکنم آماده نیستم که بخوام طلاق بگیرم

از اونی که پنج ساله لحظه به لحظه با هم بودیم طلاق خیلی سخته

دلم گرفته از اینکه چیشد که کار رسید اینجا کاش هیچوقت لجبازی و بچه بازی نمیکردیم

اصلا باورم نمیشه هر چی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم که چجوری پنج سال عشق رو یهویی اونقد سرد بشه که برخلاف ذوق چند وقت قبلش بیاد بگه نمیخوامت دوست ندارم تصمیم خودمو گرفتم می‌خوام جدا شیم

فقط یه چیز به ذهنم میرسه که کار خانوادشه با جادو جنبل دلشو سیاه کردن 💔

دلم براش تنگ شده 🥺🫀

پرورده کوردم❤

سه ماهه خونه بابامم دو ماه اول خوب بودیم و ذوق داشتیم درست کنیم شرایط رو ولی یهویی تغییر کرد سرد شد و من براش تبدیل شدم به غریبه ترین فرد زندگیش 

فقط فامیلاش و خانوادش شدن بهترین همراهش 

پرورده کوردم❤

این مدت خیلی دعا کردم و میکنم

خیلی نذر و نیاز کردم خیلی ختم و چله برداشتم

ولی خب نمی‌دونم صبوری میخواد شاید 

شایدم باید واقعا طلاق گرفت 

پرورده کوردم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  حالوروزم  خوش نیست  شوهرمن خوبه  فقط عشق سابقم که بهش نامردی کردم  یا ...

احمقی؟؟؟؟ اون بهت برنمیگرده زندگیتو خراب نکن

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
منم  حالوروزم  خوش نیست  شوهرمن خوبه  فقط عشق سابقم که بهش نامردی کردم  یا ...

این کار رو نکن 

شوهرت مگه خوب نیس؟

داری خیانت میکنی به شوهرت با حتی فکر عشق سابقت

و مطمئن باش خوشی نمی‌بینی 

پرورده کوردم❤
چرابیچاره  التماس میکنه . مجرده  ولی من ۷ساله متاهلم.

خیانت میکنی ؟؟! چطوری التماس میکنه؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اتفاقاً داغ و پر از حرص نیستم و زندگی خیلی خوبی دارم و همسرم هم جزء مردای خیلی خوب محسوب میشه

تو چته خب

خسته شدم دیگه بخدا من فقط اونو می‌خوام  خسته شدم از تلقین الکی🥲

میفهمم 

شاید شوهرتم داره ادا در میاره 

کاش حضوری ببینیش

2825
2823
2791
2779
2792