2777
2789
عنوان

غذام یذره شور شده یکم ها بیاین پیام شوهرم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 103 پست
غذا چی بود؟ ما یک ضرب المثل داریم میگن کینه شکم بد کینه ایی یه😑

قرمه بود 

انقد هم نمکش زیاد نبود

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق چنین برخوردی چنین احتمال هایی هم وجود داره : ۱. امکان این رو داره زیاد برای همسرتون غذا درست نم ...

😐😐😐😐😐چرا احتمال ندادی شوهرش  بی ادب و بیشعور باشه؟ همش از شوهره دفاع کردی😐یعنی چی اخه 

چقد بی مورد اظهار نظر کردین😐

طبق چنین برخوردی چنین احتمال هایی هم وجود داره : ۱. امکان این رو داره زیاد برای همسرتون غذا درست نم ...

چرا تو گفته هات ی بار هم حق ندادی ب خانوم ؟میتونستی تو گزینه هات  ی کم مثبت فک کنی و بعد بنویسی ببخشید شما خیلی منفی نگر هستید

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

بگو این از دست من برمیاد هر کسی تو هر کاری سعی می‌کنه بهترین خودش رو ارائه بده 

خیلی شیک و مجلسی قانع میشه زیاد ازت توقع نداشته باشع

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
کلا از اشپزیم ایراد میگیره

عزیزم ولش کن کاری از دستت نمیاد برای بی ادبی همسرت اما اعصابتو خورد نکن فقط یه چیزی اگه واقعا خودتم قبول داری اشپزیت خوب نیست سعی کن غذا رو بهتر درست کنی یا کلاس بری یا توی اینستا نگاه کن ولی اگه اشپزیت خوبه و فقط همسرت از قصد بهونه میکنه. اصلا اهمیت نده بهش و سعی کن از یه راهی رفتارشو درست کنی

خب اگه خورشت بود سیب زمینی میریختی توش شوریش میرفت 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

فقط لمیدوارم در امدت رو تو زندگی این خرج نکنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اره از غذام ایراد زیاد میگیره بدغذاس

ولی همون رو بقیه بخورن مشکلی ندارن

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

خاااااک تو سر خودش بی ادب کوفتش بشه نون و ماستم کوفتش بشه ببخشید اسی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب اگه خورشت بود سیب زمینی میریختی توش شوریش میرفت 

باید میرفتم سرکار وقت نبود