2777
2789
عنوان

اسفند تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 45 پست
درکت میکنم درکت میکنم خیلی دلگیره  احساس تنهایی میکنی  همه حالشون خوبه ولی تو حوصله ندا ...

خدا باباتونو شفا بده 

مریض داری 

یا کلا مریض داشتن 

درد سختیه 

غم اولادم ک 

دیگه کمر شکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازت مهربون💔 من انقدر قلبم سنگینه  انقدر سینه م سنگینه  ک توی سکوتم  فقط چ ...

بخدا منم همینجوری دارم باهات گریه میکنم تاپیکتو دیدم بغضم ترکید

خیلی سخته میدونم

تو رو خدا گریه نکن پسرت ناراحت میشه💔

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
😞حتی ازین موضوع هم ترسیدم😭 کیان من سالمه سالم بود اخه من عاشق بچه م بودم😭 

بد ب دلت راه نده

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

بخدا منم همینجوری دارم باهات گریه میکنم تاپیکتو دیدم بغضم ترکید خیلی سخته میدونم تو رو خدا گریه نک ...

میفهمم 

از خدا میخام 

هیچکسی غم نبینه 

همه تنشون سلامت باشه 

ولی چ میشه کرد 

برای دلم دعا کنید 

عزیزم هیچ کلمه ای پیدانکردم که تسکین غم بزرگی که داری باشه بادیدن تاپیکت بغضم ترکیدنمیتونم جلواشکام وبگیرم فقط ازخدامیخوام بهت صبربده عزیزم😔😭💔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
میفهمم  از خدا میخام  هیچکسی غم نبینه  همه تنشون سلامت باشه  ولی چ میشه کرد& ...

غم از دست دادن گل پسرت سخته واقعا من که ندیدمش همینجوری فقط دارم گریه میکنم💔😔

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الهی بمیرم برات😭قلبت چقدردردکشیده آخه من نمیتونم بشنوم این حرفارو😭😭😭تومادری برای دل داغون منم دعاکن دکتراتشخیص بیماری خاص دادن وتومورداخل مغزش تشخیص دادن سرهمین قضیه حتی یبارسکته کردم پارسال توروبه فاطمه زهرا براش دعاکن بادلی شکسته😭دلم هیچ عیدی نمیخوادفقط سلامتی نفسم ومیخوام جونمومیخوام قلبمومیخوام یه بارخدابهم رحم کنه فقط

عزیزم هیچ کلمه ای پیدانکردم که تسکین غم بزرگی که داری باشه بادیدن تاپیکت بغضم ترکیدنمیتونم جلواشکام ...

ببخشید ناراحتتون میکنم 

من دیگه خیلی دلم میگیره اینجا میام 

برای حال دلم دعا کنید 💔

الهی بمیرم برات😭قلبت چقدردردکشیده آخه من نمیتونم بشنوم این حرفارو😭😭😭تومادری برای دل داغون منم دع ...

😔💔

از ته دلم از خدا خواستم عزیزتو شفا بده عزیز دلم

غم از دست دادن گل پسرت سخته واقعا من که ندیدمش همینجوری فقط دارم گریه میکنم💔😔

میدونی پسر من خیلی مظلوم بود 

خیلی 

مظلومانه رفت 

دل مارو آتیش زد با اونطوری رفتنش💔😭هیچوقت اذیتم نکرد 

انقدر آقا بود 

زیبا بود

درک بالایی داشت 😭احساس میکنم جهنمم توی اتیشم