2777
2789
عنوان

اسفند تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 45 پست
ببخشید ناراحتتون میکنم  من دیگه خیلی دلم میگیره اینجا میام  برای حال دلم دعا کنید 💔

فدات بشم عزیزم این چه حرفیه میدونم سخته ولی ازخدامیخوام حال دلت خوب بشه عزیزم 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برات😭قلبت چقدردردکشیده آخه من نمیتونم بشنوم این حرفارو😭😭😭تومادری برای دل داغون منم دع ...

عزیز دلم💔😭میفهمم حالتو😭

وای خدا 

وقتی ی مادر میگه بچه م مریضه 

قلبم درد میگیره 

از ته دلم باهمین قلبی ک شکسته و تیکه تیکه ست فقط دعا میکنم شفا پیدا کنه 

و دردی نکشه 

من نقطه ی ضعفم درده بچه هاست😭

الهی بمیرم برات😭قلبت چقدردردکشیده آخه من نمیتونم بشنوم این حرفارو😭😭😭تومادری برای دل داغون منم دع ...

الهی خدابه حق این ماه عزیزمریضتون وشفابده براش 14تاحمدشفامیخونم عزیزم ایشالله خدادلتون وشادکنه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دورش بگردم 😭💔خدایا رحم کن 

خدا نکنه ببخش شدم باعث گریه ت بدتراخه حالتوخوب درک میکنم ازته دلم .خیلی سخته آبجی خداهیچکسواینجوری امتحان نکنه می‌دونی اماگل من سعی کن تومادربودی وداغونی میفهمم تااخرعمرهم باهات این غم هست سعی کن حرف بزنی تادلت آروم بشه اگردوست داشته باشی گوش میدم 

مرسی گلم دکتراخیلی دلموشکستن خدابهت عوضشوبده🤲🌹

امیدت فقط به خدا باشه 

من با چشم خودم دیدم دکترا گفتن نمیشه ولی طرف زنده مونده از اقوامون بود

فقط از خدا بخواه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
میدونی پسر من خیلی مظلوم بود  خیلی  مظلومانه رفت  دل مارو آتیش زد با اونطوری رفتنش ...

الهی💔

پدرش در چه حاله؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
امیدت فقط به خدا باشه  من با چشم خودم دیدم دکترا گفتن نمیشه ولی طرف زنده مونده از اقوامون بود ...

مرسی گلم می‌دونی سخته مثل بقیه نتونه زندگی کنه این برای دل مادر سخته که حتی گله هم نکنه دیگه بدتره.خدابه حاجت قلبت برسونه توروهم مرسی ازهمدردیت من این دنیا روبه امیدخدافقط میگذرونم

مرسی گلم می‌دونی سخته مثل بقیه نتونه زندگی کنه این برای دل مادر سخته که حتی گله هم نکنه دیگه بدتره.خ ...

فدات شم عزیزم

مطمعن باش این دوران هم میگذره و خوب میشه 

خدا نکنه ببخش شدم باعث گریه ت بدتراخه حالتوخوب درک میکنم ازته دلم .خیلی سخته آبجی خداهیچکسواینجوری ا ...

عزیزمی ،ممنونم از این محبتت امیدوارم تنتون سلامت باشه 🥹🙏💔❤️