2777
2789
عنوان

کی ماهی قرمز عید میخرید؟

160 بازدید | 17 پست

برای غذاش چی بدم که بیشتر زنده بمونه؟

قراره سال جدید بریم خونه خودمون 

اونجا میتونم بزارمش اکواریوم با بقی ماهیا؟

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

من هر وقت غذا میدم میمیرن هر وقت نمیدم زنده میمونن 😑

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه با بقیه ماهی ها نمیشه من ماهی سه سال پیشم و تا چندروز پیش داشتم

من نون خشک بهش میدام البته پودر شده

پودر نون باگت واینا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من مال پارسالو دارم😬

مامانم هم مال پارسالش هنوز زنده اس 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
نه با بقیه ماهی ها نمیشه من ماهی سه سال پیشم و تا چندروز پیش داشتم من نون خشک بهش میدام البته پودر ...

تسلیت میگم 😂

من مال پارسالو دارم😬

دروغ میگی🙄🙄🙄🙄

چجور زنده مونده پیشکسوت حساب میشه🙆🏼🙆🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اطراف خونه مون هنوز ماهی ندیدم بفروشن خدا کنه بیارن که بگیرم یکی

اره پیش ماهم هنوز ندیدم بیارن

دروغ میگی🙄🙄🙄🙄 چجور زنده مونده پیشکسوت حساب میشه🙆🏼🙆🏼

پارسال خونه مامانبزرگم براش ماهی خریدم مامانبزرگم اینقد دوسش داره تا الانم زنده و سرحال🤷‍♀️

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...