2777
2789
عنوان

کلاهبرداری ؟

283 بازدید | 9 پست

یه نفر بهم زنگ زد گفتش ک چند سال پیش از قابلمه اگرین خریدین(راستم میگه وقتی از تلویزیون تبلیغ میکردن مامانم سفارش داد )

میگه ۱۰ میلیون بده خرد کن برقی قابلمه دو طرفه و چنتا چیز دیگه برات میاریم و یه کارت ۶۰ میلیونی 

میگه برنده شدی 🥲😂

اون کارت ۶۰ تومنی هم فروشگاهای خاص میتونی استفاده کنی 

به کس دیگه ای هم زنگ زدن ؟

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️

من کردم برام اوردن اگه میخای برات عکسشم بفرستم 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته پرداخت درب منزله بهترین وسایل 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

اره اره

کلاهبرداریه

.

.

ما از کفش سوگند خرید کردیم و اونا بهمون گفتن که کفش سوگند میشه زیر محموعه اگرین ولی به خود سوگند گفتم، اونا گفتن که به همه زنگ میزنن و اینو میگن

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
اره اره کلاهبرداریه . . ما از کفش سوگند خرید کردیم و اونا بهمون گفتن که کفش سوگند میشه زیر محموع ...

عههه چی بگم والا 

منم میگم کلاهبرداریه اما تقریبا ۶ ۷ سال پیش قابلمه ازشون خریدیم مامانم راضی بود 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️