asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1792 عنوان آبرسان الاروکسی استفاده کرده؟ 45 بازدید | 4 پست امروز رفتم داروخونه بخاطر دهیدراته شدن پوستم منافذم باز شدن این ابرسانو داد ۳۸۰تومن ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙 1402/12/20 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14452 محصولات الارو رو به اسم خارجی میدن ولی همه چیزش ایرانیهبهتره نخریدضدآفتابش که میگن عامل لکه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 54901 الارو رو راضی نبودم از محصولاتش بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1792 محصولات الارو رو به اسم خارجی میدن ولی همه چیزش ایرانیه بهتره نخرید ضدآفتابش که میگن عامل لکه ن اصلع ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14452 ن اصلع ربطی به اصل و فیک بودن ندارهموسس الارو یه ایرانیه تو فرانسهبا اسم خارجی تولید میکنه ولی اصلا برند ثبت شده و درست و حسابی ای نیس تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !