2777
2789
عنوان

بچه ی طلاق بهتر از بچه ایه که...

111 بازدید | 12 پست

بچه ها شما موافقین یا نه؟

بچه ای که مادر پدرش جدا شدن ولی خیلی آگاهن به مسائل تربیت فرزند و رفتار خیلی خوب و درستی با بچه دارن و حمایتش میکنن وضعش خیلی بهتر از بچه ایه که پدر و مادرش با همن ولی به شدت ناآگاهن و بچه توی خونه خشم و خشونت میبینه و بهش توهین میشه و کتک میخوره یا کتک خوردن و توهین شدن مادرشو میبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قطعا اما راستش رو بخواین شاید ده درصد بچه ها والدین آگاه داشته باشن مثل چیزی که شما میگید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

درسته

ولی مشکل اینه ۸۰ درصد اگاهی درستی ندارن

بچه پیش هرکدوم از والدین بره اون یکی میگه بهش سر نمیزنم هوایی نشه و ازدواج میکنه و تمام

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ای که پدر و مادرش آگاه باشن به مسایل تربیتی فرقی نداره طلاق بگیرن یا خیر خوب والدین خوبی میشن و بهتره که طلاق نگیرن 

اون والدینی هم که نااگاهن خوب فرقی نداره طلاق هم بگیرن شرایط افتضاحتری برای بچه به وجود میارن

حالتی که بچه تو دعوا و کتک کاری بزرگ بشه که افتضاحه ولی حالت اول که گفتید پدر و مادری که جدا شدن و آگاهی کامل نسبت به تربیت دارن هم تقریبا بعیده چون امکان نداره زن و شوهری تو تربیت آگاه باشن و کار خودشون به طلاق کشیده باشه چون آدم ضعیف معمولا تو همه مسائل زندگیش ضعیفه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من عمم با یه دخترکوچیک طلاق گرفت ازدواجم کرد، الان دخترش۲۸سالشه خیییلی خانوم وخوشگلم هست هر خواستگاری براش میاد میفهمن بچه طلاقه میرن،الان جامعه این مدله که بچهای طلاق اسیب دیده میدونن که اشتباهه،

من عمم با یه دخترکوچیک طلاق گرفت ازدواجم کرد، الان دخترش۲۸سالشه خیییلی خانوم وخوشگلم هست هر خواستگار ...

کسی که به خاطر اینکه بچه ی طلاقی از ازدواج باهات صرف نظر میکنه مشخصه سطح آگاهی و فرهنگ پایینی داره

کسی که به خاطر اینکه بچه ی طلاقی از ازدواج باهات صرف نظر میکنه مشخصه سطح آگاهی و فرهنگ پایینی داره

اتفاقا خواستگاراشم تحصیل کرده بودن چون خودش فوق لیسانس داره،نمیدونم مردم چه فکرایی میکنن،مامانم میگف گفتن این پدربالاسرش نبوده هرکی یجوری تربیتش کرده هرکی یه حرفی بهش زده متاسفم براشون بااین طرزفکر😔