2777
2789
عنوان

نخوردن غذای عزا

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناها ما فوت کرد روز اول مراسم یهویی بود ناهار کوبیده و جوجه گرفته بودن زیاد برای مهمونا.بعد همه ناراحت تعداد خیلی کمی خوردن.غذا موندن.تو عزا به نظرم نباید ناهار یاشام داد.از نااحتی کسی نمیخوره یا زیاد نمیخوره غذا اصراف میشه.مابریدم دادیم کارتون خواب ها.

ربطی به دعا نداره.از نظر شرعیم تو احادیث توصیه میکنن غذای خودتونو بردارید ببرید خونه کسی که عزیزی از دست داده باهم بخورید.بخاطر همین پدر من زشت میدونه و خوشش نمیاد بری مجلس کسی غذا بخوری.میره قرآنشو میخونه تسلیتشو میگه ولی برای خوردن نمیمونه...چون طرف عذاداره بری یه خرجیم بذاری رو دستش؟ دلیلی نداره خب تسلیت میگی براچیته غذا بخوری حالا‌...مگه اینکه از یه شهر دور رفته باشی ...ما داریم تو روستا طرف خونش نزدیک مسجده میاد دولپی میخوره مراسم هرکس باشه😐هرهرم میخنده ...اینقد بدم میاد ازش‌ که نگو...بدتر ازونا کسایی ان که بعد پخش غذا حالا صاحب مجلس به رسم ادب باز دیس میگردونه باززز غذا میکشن دولپی میخورن آخه کارد بخوره شکمت سیر نشی میمیری😐😂🤦🏻‍♂️تو مجلس بابا بزرگم دیس برنج میبردم یکی برگشت گفت ته دیگ نمیاری؟😂😂🤦🏻‍♂️

جایی میان خیال و حقیقت، منم!