2777
2789

دخترا من واقعا تا حالا دلم نخواسته از تاپیک مشکلات و اینا بزارم هرچند زندگیم پر از چاله چوله و مشکله الان واقعا شرایطم اوژانسیه نمیدونم از کی کمک بخوام 

داستان اینه که من سه ساله ازدواج کردم از روزی که ازدواج کردم تاحالا یه روز خوش ندیدم شوهرم یه مردعصبی و خود بزرگ بینی شکاکه  و خیلی هم حسود نصبت به فامیل و اقوام و حتی خودم بد دهنه و متاسفانه اعتیادم داره تنها مزیتش آینه کاری کار می‌کنه خیلی ولی این چه فایده داره با خانوادش هم رابطه خوبی ندارم چون و پدر و مادرش همیشه می‌شینم پیشش از من بد میگن اونم میوفته به جونم قهر رفتم با هزار تا التماسی که کرد اومد برم گردوند ولی تمام خوبیش یه ماه بود دوباره رفتم برای کارای طلاق پشیمونم کرد هزار تا قول داد که دیگه تکرار نمیشه ولی ... برام خرج می‌کنه ولی نه خیلی خوب مثلا چند ماهی یه بار لباس میگیره که اونم غر میزنه

حالا نه خودش میره درخواست طلاق میده نه می‌زاره خانواده ام بیان ببینم این قانون لعنتی میگه اگه خانواده من بیان ببینم اون می‌تونه ازشون شکایت کنه حالا بنظرتون منیکار کنم خودم بزارم برم دردسری نمیشه از طرفی اگه تا یکی دو روز دیگه صبر کنم مطمعنم دعوا راه میوفته داداشم به خونش تشنه است اینجا نیست دو روز دیگه میاد گفته زنده اش نمی‌زارم 

پیمان دوست بگسستی ببین که از که بریدی و با که پیوستی😉

اگه واقعا ایننطوریه برو،ولی با مدرک،مثلا اگه ردی از کتک زدنش هست اونو برو پزشکی قانونی نشون بده

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا ایننطوریه برو،ولی با مدرک،مثلا اگه ردی از کتک زدنش هست اونو برو پزشکی قانونی نشون بده

نه انقدر سیاست داره همه جوره آزارم خجالت میکشم اینو میده حتی به زور وادار به همبستری می‌کنه منو اما کتک نمیره میگه اینطوری گیر میوفتم

خدا کمکت کنه عزیزم 

کاش با مشاور صحبت کنی 

خیلی مشکلتون پیچیده هست مشاور بهتر میتونه کمکت کنه دوست گلم.. ان شاالله مشکلتون حل بشه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خدا کمکت کنه عزیزم  کاش با مشاور صحبت کنی  خیلی مشکلتون پیچیده هست مشاور بهتر میتونه کمک ...

ممنون عزیزم ولی خب نمیزاره تنهایی بیرون برم خودشم نمیاد بریم مشاور 

خدا کمکت کنه عزیزم  کاش با مشاور صحبت کنی  خیلی مشکلتون پیچیده هست مشاور بهتر میتونه کمک ...

برات صلوات فرستادم عزیزم انشاالله خدا گره از مشکلاتتون باز کنه❤️

نه انقدر سیاست داره همه جوره آزارم خجالت میکشم اینو میده حتی به زور وادار به همبستری می‌کنه منو اما ...

ی بار گوشیتو بزار ی جا فیلم بگیره از زور گفتناش،یا صداشو ضبط کن

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
چند سالت عزیزم ؟بچه چی داری ؟ همسرت چند ساله که مواد مصرف می‌کنه ؟ اینارو هم میگفتی دوستان بهتر می ...

دو روز پیش ۲۴ سالم شد بچه ندارم با وضع زندگیم نمی‌تونستم به خودم اجازه بچه دار شدن بدم شوهرم از همون سه سال پیش بعد از عروسیمون اعتیاد پیدا کرد جلو من مصرف نمیکنه کلا ولی بار های قایمکی دیدنش انکارش می‌کنه پیش من 

از شرایط طلاق هم فقط یه شغل مطمعن ندارم همین پدر و مادرم پشتمن همه جوره

ی بار گوشیتو بزار ی جا فیلم بگیره از زور گفتناش،یا صداشو ضبط کن

وقتی میبینن دست به گوشی میبرم فوری بحثش رو تموم می‌کنه دیگه این سری تصمیمم برا طلاق جدیه اما میگم اگه خودم برم برام تو دادگاه دردسری نمیشه؟

دو روز پیش ۲۴ سالم شد بچه ندارم با وضع زندگیم نمی‌تونستم به خودم اجازه بچه دار شدن بدم شوهرم از همون ...

عزیز دلم بهترین کارو کردی که نذاشتی بچه بیاد تو این وضع ...

من تنها چیزی که میتونم بگم اینکه 

آدم گرسنگی رو تحمل می‌کنه 

با نداری می‌سازی 

با بدهنی اش کنار میاد ...

ولی اون اعتیادش رو نمیشه کاری کرد 

هر چقدر هم بگن که ترک می‌کنه ...میخوابونیم و فلان 

من گوشم به این حرفها بدهکار نیست 

تعطیل داره ولی ترک نداره متاسفانه 

از همین اول زندگیت حواست رو جمع کن ...با پدر مادرت مشورت کن ...اگه دیگه نمیتونی یه بارکی تموم کن ...

پای برادرت رو هم نکش وسط ...خودت دیگه ماشاالله عاقلی و بچه نیستی 

کار هم بعد طلاق گرفتن انشالله پیدا می‌کنی میری 

خواهر زاده ی من با یه بچه ی دو ساله طلاق گرفت 22سالش 

الان خودش می‌ره سر کار  ...اینارو غول نکن عزیزم تو ذهنت که مانع کارت بشه 

برات صلوات فرستادم عزیزم انشاالله خدا گره از مشکلاتتون باز کنه❤️

فداتشم منم بنیت حل شدن مشکل شما و براورده شدن حاجت دلت ایت الکرسی میخونم دوست گلم❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
عزیز دلم بهترین کارو کردی که نذاشتی بچه بیاد تو این وضع ... من تنها چیزی که میتونم بگم اینکه  ...

آره دقیقا همینه هرچقدر خواستم تو این سه سال کنار بیام با اعتیاد واقعا نتوسنتم مثل خوره داره از درون میخوره منو می‌دونی بعد از این دعوای حسابی حالا اومد معذرت خواهی منم به روش نیاوردم گفتم تا خودش من و ببره که برم خونه پدر و مادرم دیگه نمیتونم با خانواده هم مشورت کردم میگن بهترین کار جدا شدنه چون هرچقدر جمع و تفریق می‌کنی خصوصیات بدش بیشتره

این کلا اعتیادش رو گردن هم نمیگیره چه برسه به کمپ و ترک کردن بهش هم نمیخوره که معتاد باشه ولی هست 

پای بردارم رو اصلا دلم نمی‌خواد بکشم وسط به زور قانعش کردم نیاد کلا 

درست میگی عزیز دلم خدا خودش کمک می‌کنه کارم برام پیدا میشه اتفاقا الان گفتی اینارو تو ذهنت بزرگ نکن تلنگر خوردم که من این سه سال هم تنها مانعم برای جدا نشدن همین کار بود و بس 

مرسی که جواب دادی فدات شم خیلی دلم آروم شد از خدا میخوام همیشه زندگیت خوش باشه و دلت آروم😘❤️