2777
2789
عنوان

بارداری لک بینی

69 بازدید | 16 پست

سلام خانما من قبلا سقط داشتم الان شش هفته هستم لک بینی با کمر درد ناف درد دل درد دارم دکترم نمیتونم برم راه دوره کسی هم ندارم چیکار کنم طبیعی یل سقط میشه

میخوای سقط شه؟

اونایی که لکه بینی دارن اکثرا شیاف استفاده میکنن 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا فکر میکنی باید سقط بشه الانم؟؟این دردا که طبیعی لک بینی هم دکتر من گفت تا سه ماهگی شاید بب ...

درد خیلی دارم به مامانم زنگ زدم گفت نمیتونم بیام باهات بیمارستان امروز شوهرم کارش سخته حتی تلفن نمیتونه ج بده نافم زیر دلم درده خیلی 

نمیخام سقط شه انقدر قرآن خوندم ندارم شیاف

والا اگه زنگ بزنی بیمارستان یا به دکتری کسی سوالتو بگی راهنمایت میکنه حداقل اگه گفتن شیاف استفاده کنی دیگه حتما برو بگیر اینجوری استرس میگیری عزیزم

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
منم لک بینی داشتم و بعدش یکم خونریزی رفتم سونو دیروز گف ساک بارداری افتاده و سقط شده.ممکنه اشتباه کر ...

یعنی منم دارم سقط میکنم زنگ زدم سونو گفت ۲۷ ام بیا پر هستیم خدا لعنت کند هیچی حالیشون نیس

یعنی منم دارم سقط میکنم زنگ زدم سونو گفت ۲۷ ام بیا پر هستیم خدا لعنت کند هیچی حالیشون نیس

نه اگ لکه بینی کمه شیاف بزار من خونریزین داشتم

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
چشم غروب شوهرم بیاد میرم میگیرم 

توکل بخدا خودش هوای نی نی رو داره فقط شمام استراحت کن