من هستم و پسرم که الان دیگه نوجوان محسوب میشه ارتباط خیلی نزدیکی با مادربزرگ و پدربزرگ و البته خانواده دو عموش که باهم در یک ساختمان خانوادگی زندگی میکنیم داره
راستش نحوه تربیت خودتون از همه چی مهمتره. اینکه بدون جبهه گیری و لجاجت فرزندتون یادبگیره که هر کسی هر چی گفت و هر کاری کرد در نهایت همه چی به والدینش ختم میشه و مطابق با نظر والدین باید عمل کنه
البته در مورد من پدربزرگ و مادربزرگش هم این موضوع رو به پسرم علنی نشون می دن و هیچوقت دخالت نمی کنن و حتی اجازه نمی دن که به پشتوانه اونها نوه ها ( چون زیادباهاشون وقت می گذرونن) بخوان کاری خلاف میل والدین انجام بدن. چون می دونن که پدربزرگ و مادربزرگ در جبهه پدر و مادر هستن و نباید روشون حساب کنند
مثلا بگن فلان کار رو بکنیم خیلی جدی می گن باید از مامان و بابات اجازه بگیری بعد انجام بدیم
با اینکه مادر بزرگشون مسئولیت آموزش بچه ها ( زمانی که مدارس غیر حضوری بود) رو عملا بر عهده داشتن و از کودکی هم بهشون زبان تدریس می کنن ولی اصلا در امور تربیتی خارج از خواسته پدر و مادرها عمل نمی کنند و معتقدند بچه سو استفاده گر و متقلب بار میاد
ولی از همه مهمتر خود شما هستید که این موضوع رو چه با حمایت خانوده همسر و چه بدون حمایت باید به بچه تون یاد بدید