2777
2789
عنوان

اونایی که با مادر شوهر تو یه ساختمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 52 پست
بگو نمیتونم تو این شرایط بچه دار شم اول باید شرایط اولیه رو برای بچه دار شدن محیا کنیم بچه آسایش میخ ...

درسته ولی بدیش اینه این خونه خودمونه سخته تو این شرایط جا به جا شدن 

نیار کلا کنترل بچت از دستت میره فقط باید حرص بخوری

اره من همین الانشم کلی اعصابم خورد میشه بچه ک بیاد بیان دم به دقیقه ببرنش دیگه باید خودمو بکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی اونجا برگشتی وجود نداره عزیزم به این امید نشین

خب چی کار کنم خونه خودمونه یعنی ساختمون مال ماس مادرشوهرم چون پدر شوهرم فوت شده طبقه پایینو دادیم اون بشینه 

بستگی به شرایط داره. من ۱۰ ساله باهاشون توی یک ساختمان هستم پسرم ۱۳ سالشه کوچکترین دخالتی ندارن روبط ...

خوش به حالت . من تو خونه نشستم یهو در خونه باز میشه بدون اینکه در بزنه میاد تو مادرشوهرم دیگه بریدم 

خب چی کار کنم خونه خودمونه یعنی ساختمون مال ماس مادرشوهرم چون پدر شوهرم فوت شده طبقه پایینو دادیم او ...

خوب چاره نیست دیگه نه خودت میتونی بری نه اونو میتونی بیرون کنی

میترسم هی بیان ببرن یا شوهرم که هر دقیقه اونجاس بچه رو هم با خودش ببره 

تا مستقل نشدی بچه نیار 

چون بچه بیاری دیگه عمرا بهت اجازه بدن بری 

همینو بهونه کن به شوهرت بگو بچه میخوای باید مستقل بشیم

تنها کاری ک میتونم بکنم اینه فعلا بچه نیارم تا ببینم چی میشه 

اره چند وقت صبر کن 

اگر کل اونجا ماله خودتونه زبونتون و دراز کنید اجازه دخالت ندید اصلا حد و حدود و مشخص کنید 

من بعد ۷سال اومدم اینجا ۳ساله می‌شینم ..خیلی هم مخالف بودم سرهمین قضیه دخالت تو تربیت بچه هام  به همسرمم گفتم نریم..

همینم شد ولی یه سری جلوشون وایسادم گفتم دیگه حق نداری دخالت کنی 

ولی کلاااا همین بچه هام خیلی ضربه خوردم اینجا ..

اگه خدا بخواد تابستون بریم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من هستم و پسرم که الان دیگه نوجوان محسوب میشه ارتباط خیلی نزدیکی با مادربزرگ و پدربزرگ و البته خانواده دو عموش که باهم در یک ساختمان خانوادگی زندگی میکنیم داره

راستش نحوه تربیت خودتون از همه چی مهمتره. اینکه بدون جبهه گیری و لجاجت فرزندتون یادبگیره که هر کسی هر چی گفت و هر کاری کرد در نهایت همه چی به والدینش ختم میشه و مطابق با نظر والدین باید عمل کنه

البته در مورد من پدربزرگ و مادربزرگش هم این موضوع رو به پسرم علنی نشون می دن و هیچوقت دخالت نمی کنن و حتی اجازه نمی دن که به پشتوانه اونها نوه ها ( چون زیادباهاشون وقت می گذرونن) بخوان کاری خلاف میل والدین انجام بدن. چون می دونن که پدربزرگ و مادربزرگ در جبهه پدر و مادر هستن و نباید روشون حساب کنند

مثلا بگن فلان کار رو بکنیم خیلی جدی می گن باید از مامان و بابات اجازه بگیری بعد انجام بدیم

با اینکه مادر بزرگشون مسئولیت آموزش بچه ها ( زمانی که مدارس غیر حضوری بود) رو عملا بر عهده داشتن و از کودکی هم بهشون زبان تدریس می کنن ولی اصلا در امور تربیتی خارج از خواسته پدر و مادرها عمل نمی کنند و معتقدند بچه سو استفاده گر و متقلب بار میاد 

ولی از همه مهمتر خود شما هستید که این موضوع رو چه با حمایت خانوده همسر و چه بدون حمایت باید به بچه تون یاد بدید 

زندگی با مادر شوهر وحشتناکه من یکسال اول واحد بغلیش بودم بدون در زدن میومد داخل دعوا اصلا در نمیزد کلید مینداخت میومد تو وسایل خودش که تو خونه بودن رو حق نداشتم دست بزنم اصلا بدترین سال زندگیم بود خییییییییییلی اذیتم کرد الانم بخشیدمش از بس خرم، الان که الانه شبا کابوس میبینم