2777
2789
عنوان

حالم خیلییی بدع تصادف کردم😭😭😭

272 بازدید | 21 پست

بعد سه سال بالاخرع ماشین خریدیم با هزارتا قرض وام...

امروز به شوهرم گفتم ماشین بده برم خونه یکی از فامیلام

یهو با یه شاسی بلند تصادف کردیم خیلی حالم بد بود زنگ زدم شوهرم میگف فدا سرت گریع نداره الان میام ....الان رفتن برای بیمه مقصر من بودم...منم پیش دخترعمومم حالم خیلی بدع همه میگن فداسرت ولی واقعا ترسیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدا سرت

مهم اینه سالمی

ولی اینکه ادم دچار اضطراب و لرزش میشه طبیعیه.

مخصوصا انقدر با درکی که شرایط سخت همسرتم درک میکنی.

از این به بعد بعد از تمرین زیاد، بشین پشت ماشین.

احتمال تصادف پایین تره.

هر بازم سوار میشی ۳ بار انا انزالنا بخون.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

چطور شد تصادف کردی ؟؟؟ منم دیشب از رو دست انداز رد شدنی سرعتمو‌کم نکردم ماشین مثل توپ رفت بالا اومد پایین ولی خداروشکر اونجوری وحشتناک نبود ولی خب بد بود 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

طبیعیه عزیزم چند روز دیگه حالت بهتر میشه حتی سال بعد فقط حس خوبی که همسرت بهت داده با رفتارش یادت میمونه چیزی از ناراحتی تصادف تو ذهنت نمیمونه

کاش همیشه ضرر به مال باشه و قابل جبران 

فداسرت عزیزم ممکنه برای هر کسی پیش بیاد روزی صافکارای ماشین شهرتون رسید

منم یه بار توی ترافیک زدم پشت یه ماشین زنگ زدم شوهرم اومد اول نرفت سراغ ماشین  تا رسید بهم گفت خودت چیزیت نشده ولی من فکر میکردم شاید اعصابش خورد بشه و چیزی بگه گفت فداسرت خسارت اون بنده خدا رو هم دادیم و تموم ولی الان با اون خانومی که تصادف کردم دوست هستیم 😍

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺