2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ روز اول کمپرس سرد

بعدش گرم

یک هفته ای خوب میشه

تا سه روز ورمش بیشتر میشه

غذا هم فقط سوپ میکس شده بخور

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

۳ روز اول کمپرس سرد بعدش گرم یک هفته ای خوب میشه تا سه روز ورمش بیشتر میشه غذا هم فقط سوپ میکس ش ...

خیلی وحشتناک شدم نمی‌دونم این چکاری بود کردم کاش نمی‌کردم 

چقدر طول میکشه ؟؟؟  هیچی نمیتونم بخورم اصلا

خودم تایک هفته اینطوربود

وازده روزبعدش تونستم غذاهای خیلی نرم وابپز روبجوم

سوپ رومیکس کن خوب ک رقیق شدبانی یاقاشق چای خوری آروم قورت بده

خیلی وحشتناک شدم نمی‌دونم این چکاری بود کردم کاش نمی‌کردم 

عزیزم نقاهتش یک هفته هست ، تحمل کنید میگذره

ولی اون دندون نهفته می‌تونست ایجاد کیست کنه و اونموقع مجبور ب جراحی های بدتری میشدین.

ارزششو داره🌹

منم ۳ تا جراحی کردم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خودم تایک هفته اینطوربود وازده روزبعدش تونستم غذاهای خیلی نرم وابپز روبجوم سوپ رومیکس کن خوب ک ...

با نی فک کنم مکشش اگ روزای اول شونه باعث خونریزی بشه گلم

عزیزم نقاهتش یک هفته هست ، تحمل کنید میگذره ولی اون دندون نهفته می‌تونست ایجاد کیست کنه و اونموقع م ...

من سه تا دندون عقلام کشیدنی بود کشیدم راحت اصلا اذیت نشدم فکر نمی‌کردم جراحی اینقدر سخت و اذیت کننده باشه